ikizannessi deleted20517 benim ikizlerimde 9 aylık 1 tane yumurta sarısından omlet tarzı bişey yaptım yine ben yedim 😂 yemiyorlar işleri güçleri yaramazlık 😂
queen_mom deleted20517 şifa olsun bebişe . kızıma ben de böyle sseyler hazırlıyorum ama doğru düzgün yemiyor.dis döneminde 9 aylık 😔
Nisa_kereci63 Bende iki dilim bebek ekmeği bir yumurta sarısı iki kaşık yoğurt ezip karışık veriyorum 7 aylık bebeğim
Nergisssss deleted20517 bizde babasi yaptirdi cekemedim ama 2 yumurta patatesli 2 galate bi dilim tereyagli ekmek yedi
deleted20517 Nergisssss afiyet bal olsun,kaç aylık bebeğin bu arada canım benim kızım hiç ekmek tüketmiyor nasıl sevdirdin acaba
GulnurB _The_ANA_ karadut özünü nasıl veriyorsunuz, yaptığınız lapaya mı ekliyorsunuz yoksa tek olarak ayrı mı veriyorsunuz? Bir de kaç aylıktan itibaren veriliyor?
Nergisssss deleted20517 1 yasina girecek ekmeğe yemek sularini salata sularini banip verdim öyle çok sevdi şimdi 1 dilim tereyaĝlı ekmek yiyor kahvaltida
Tombik12 Afiyet olsun bebişlere. Patatesli peynirli yumurta+ domates yedi bugün bebeğim. Avokado yemesini istiyorum ama yemiyor. Farklı tarifler gelir diye şurada bekliyim💃
Aslananne1 deleted20517 pankek mi ne o kız çok güzel gözüküyor hemen tarifi bekliyorum benimde oğlum 14 aylık.😀 bizimde bugün kahvaltıda menemen vardı en sevdiğimiz 🥰