bybybabe Katiliyorum ailede hic oyku yok ancak 7 aylikken kizim sebepsiz ates yüzünden ogle uykusundan kalktiktan sonra havale gecirdi düşürülmüş ates 37.8 di
38.9 ile havale geçirdi yatis yapildi çünkü 24 saat arayla iki kez tekrarladi. 3 gun sonra ateşin sebebi RSV cikti burun sürüntüsü alindi o sekilde anlasildi. Bu olaydan 15 gun once burun akintisi vardi cok fazla ve hapsirik bende aile hekimine gitmistim ilacsiz atlat serum fizyolojik vs ciddi durum yok demisti huysuzluguda yoktu zaten. Üniversitede ki doktorumuz e nabizdan aile hekimi kaydina merak edip bakinca burun akintisi sikayetimizi gördü onun uzerine rsv testi yaptı. Hic aklima gelmezdi virus bulastigi acikcasi. O yüzden suan ota boka hastaneye gidiyorum herkes yargiliyor cocugun gotunden bk egri ciksa hastaneye gidiyosun diye ama basit bi burun akintisi bizi 2 ay geriye atti maalesef. Hastanede yattigi surecte rotaya kapildi, yaklasik 50 gün rotadan cekti oda cok yuksek ates yapti ishalin yani sura ve her an tetikte kaldik 2 hafta bir fiil yatisimiz yapildi belinden sivi almak istediler bebegimin cok kotu gunlerdi Allah kimseye yasatmasin.
superkahramanbiranne
Yani bunlarin hepsi 15 gun once ki burun akintisi ve hapsirik sonucu oldu. Kisacasi virus kapmis ve ilerlemis bi anda yüksek ates yapti ve havale. Hastanede yatisya vaska hastaliklarin kapilmasi vucut bagisikliginin dusmesi vs 9 kilodan 6.5 kiloya dusmesinden hic bahsetmiyorum bile.
Suan 37.7 bizim sinir atesimiz belirlendi bu atesi görmemesi lazim doktorlar cok tembihledi