sedasayan1111 Dilerim sadece şüphe olarak kalır. Dualarım sizinle inşAllah sonuçları temiz çıkar, inşAllah güzel haberlerinizi alırız 🙏🏻 ben 2 yıldır SMA lı bebeklere gönüllü ablalık yapıyorum. Şuan Elif Ecrin kızımızın kampanyası tamamlansın diye ona destek olmaya çalışıyorum. Maalesef çok uzun çok yorucu bir süreç. Normal şartlarda orta gelirli bir ailenin ömür boyu çalışsa bile asla biriktiremeyeceği bir tedavi bu. Ülkemizde bu gen tedavi ilacı olan zolgensma ilacı maalesef yok ve devlet de karşılamıyor. Öyle çaresizce iyileşmeyi bekleyen bebekler var ki Rabbim hepsinin karşısına tedavilerini üstlenecek durumu iyi insanlar çıkarır inşallah 🙏🏻 SMA hastalığı öyle anne rahatsız olduğu için bebeğe geçen bir hastalık değil. Sizin sma olmanız lazım ki bebeğinize geçsin ama bu öyle geçen bir hastalık değil. Maalesef gen bozukluğu ile alakalı bu durum. Babanın genlerinde olan bir bozukluktan kaynaklı olarak da bebeğe geçebiliyor. Lütfen burada bizi sonuçlarınız çıkınca yine bilgilendirin. Bana özel olarak da mesaj atabilirsiniz. Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah 🙏🏻