sedasayan1111 canım benim dün konuştuk aklımdaydın tum gece dua ettim bebeğine .Bak bende cok zor yollardan geçtim kızım yoğun bakımda kaldı zor çıktı sonrasında uyurken sıcrıyor diye norolojiye gittik doktor gevşek bebek dedi sma tasıyıcılık testi yaptırdık ama doktor takibe aldı emekleme yurume donme hepsini ayında zamanında kontrol etti .Bu süreçte yaşadıklarımızı bir ben bir Allah biliyor cok zor süreçler geçirdim yoğun bakımda 1 ay kaldı ondan sonra daha zor dönemler başladı hergun ağladım dua ettim ama cok sukur geçti gitti o dönemler .Hala da takipteyim .Bir annenin sızısını yüreğinin acısını ancak bir anne anlar .birçok smalı bebeğe yardım ettim .Bu süreçleri yaşarken duru kuşun annesiyle konuştum Alp’in annesiyle konuştum Yelda hanım birçok aileyle görüştüm hepsi cok üzgündü ama hepsinin kampanyası bitti cocukları sağlığına kavuştu .Üzülme olur mu topuk kanı ikinci üçüncü de doğru sonucu verir .Sütun kesilmesin doktorlara da bakma benim kulaklarım neler duydu bir bilsen …Sanki bizim sucumuzmus gibi tavır takınıp azarlıyorlar kızıyorlar ama onlarda üzüldüğü icin bence oyle tepki veriyor onlarda insan cunku ..Bu süreçte en cok eşin sana destek olacak ona kızma .Kayınvalideni de dikkate alma onlarda cok üzülüyordur yanlış yaptığı ama kimse bu durumu kabullenemez hemen herkes acısını farklı Yaşar .Kimi kırar döker kimi icine atar .Bu süreçte Etraftan söylenenlere kulagını kapat ..haberlerini bekliyoruz insallah temiz çıkacak sonuçlar ama oyle olmazsa bile bir ağ kurarız elimizden geleni yaparız. üzülme olur mu bizler tanımasakta yanındayız