Pastaneusuluislakkek Cihan-mom kızım sarılıktan hastanede yatarken 3 farklı doktor sadece bimin mamasını önermiyoruz dedi, belki böylece birini elemiş olursunuz
Cihan-mom Pastaneusuluislakkek BİM’in kendi markası olan değil mi çünkü bimde hangi marka var bilmiyorum da 🤦
Ceylan48 Süt arttırıcı yöntem bol su ve emzirmek. Ekstra pek bişey yapmıyorum ben. Mama konusuna hakim değilim o konuda yorum yapamicam maalesef 😕
Cihan-mom Ceylan48 Kuzu 3 böbregim var günde en az 5 lt su içiyorum 🤦🤦🤦🤦 ama inan suyla olmuyor ya da benim bünye 5 lt az buluyor🤦
Ddmdzz Cihan-mom benim sütüm şükür yeterliydi ama kullanıp memnun olan çok var damla şeklinde kullanılıyor ve anne sütü arttıcı çaylar var onları da tuketebilirsiniz ve bebeğiniz memedeki sütü komple bitirsin ki daha da çoğalsın :)
monami_ Cihan-mom online migrostan eve söylerseniz en geç ertesi gün gelir. Almayın o mamaları içeriği berbat.
Ddmdzz Cihan-mom ne demek ekstra olarak süt sağın sağdıkca emildikce çoğalacaktır komple bitmesine özen gösterin 🥰
Huma_kus34 Cihan-mom aptamil cok zararlı dıye duydum yaa baska markalar var bebelac gibi uygun fıyatlı oda
Cekiyorum_Gulumse Huma_kus34 aptamil niye zararlı? Kızımda da meme +mama 6 ay aptanil kullandim. Simdi oğlumda onunla destekliyorum ozel hastanede de ilk günde aptamil vermişlerdi
Ddmdzz Cihan-mom bebeğin emerken emdiği süt emin olun 30 ml den fazla tükürükleri bile sütü arttırıyor