Mutluumom Hanımlar iyi günler 🥰 ilk defa evde yoğurt yapacağım bebeğime de biraz vermek istiyorum. İnek sütü aldım ama maya bulamadim hazır yoğurtlada yapmak istemiyorum komsumda koyun yoğurdu varmış ondan verdi bununla mayalasam bebeğe versem birşey olur mu acaba yoğurt yapan arkadaşlar varsa tutarmi yoğurt
Rez Mutluumom sade koyun sütü ise ağır olur ama inek sütüne koyun yoğurdu mayalanır mı hiç bilmiyorum görmedim
Abdisumeyye Mutluumom tutar canim hattâ daha güzel oluyor bnde bi ara koyun yoğurdu buldum maya yoktu hic daha güzell beğendik biz
Gulcann0 Koyun yoğurduyla mayalamıştım bende bi kere tutuyor falan ama baskın bi tadı olduğu için yoğurdumun tadı kokusu koyun yoğurdu gibi olmuştu o yüzden kullanmadım bi daha, bebekler için ağır gelebilir belki.
Deletedmom_112 Mutluumom rica ederim ben öyle defalarca koyun yoğurdu ile inek sütünü, inek yoğurdu ile koyun sütünü mayaladım, her zaman bebeğimede yedirdim.
Mutluumom Abdisumeyye bende şimdi mayaladım inşallah tutar yoğurdun tadına baktım ağır gelmedi denemek istedim bakalım 🥰 inşallah severiz
Mutluumom Deletedmom_112 ilk defa deniyoruz inşallah güzel olur bebeğimde 5 aylık oldu sürekli biz yerken biseylere bakıp ağzını açıyor denemek istedik inşallah o da sever
Abdisumeyye Mutluumom inslalah canim brmim kızım güzel yemişti bir sıkıntı olmamıştı inşllah sizdede olmaz bide güzel tutmuştu yoğurdum ☺️