atikeahmet Cokk gzell yaa peki herhangi birseye dikkat edicekmiymisinz sonra. Yuzustu yatirmada faln sknt varmiymis.
eslemelaa Hediye-73 merhabalar benim kızımında alçıya alında bir ay okuyor ne kadar kaldı sizin alçıda
Hediye-73 eslemelaa 1.5 ay kaldı. Sonrası ortezle dewam ettik. Sizin nasıl geçiyor? Biz baya bı zorlandık
eslemelaa Hediye-73 bize 3 ay kalacağını söyledi bir buçuk ay sonra yenileyecekmiş büyüdüğü için bebek şuan çok zorlanıyoruz keşke 1 buçuk ayda çıksa diye dua ediyoruz ama sizin nasıl çıkardılar 1 buçuk ayda
Hediye-73 eslemelaa biz ameliyat oncesi alçıya aldık o yüzden 1.5 ay kaldı. Ameliyat sonrası olsaydı evet 3 ay olurdu. Bebeğiniz kaç aylık şuan?
eslemelaa Hediye-73 şöyle ameliyat derken kalçayı yerine oturdum elle alçıya alındı ufakta kasa kesi atıldı yani der altına cerrahi bir şey yapmadı o şekilde ameliyat anestezi verildiği için
gunes1924 eslemelaa bebeğiniz şuan nasıl benim kızımada kapalı yapıldı hergün çok ağlıyor çok huzursuz sizin süreciniz nasıldı
gunes1924 Hediye-73 bebeğinizi. Durumu şuan nasıl benim kızımda kapalı alçıya alındı 3 hafta olcak yarın ilk kontrol var