Zeyneeep Kızlar 2 aylık bebegim var rezene veriyorum dün de humana nın kimyonlu rezene çayını verdim 1 çay kaşıgı veriyorum ama sadexe rezenenin çok çok faydasını gördüm gazını rahat eahat çıkarabiliyor acaba benim gibi veren var mı
Ozge23 Zeyneeep ben hem kendim içiyordum hemde çay kaşığıyla oğluma veriyordum gazını alıyordu sende iç mutlaka canim
sssibel Zeyneeep Ben üç ay kendim içtim ama kızıma vermeye cesaret edemedim.Bebek için nasıl demliyorsunuz acaba?
GUBILIK Zeyneeep havale gecırtme riski var. 4 yas oncesı onerılmıyor. gecen sene tıp kongresinde acıklandı.
Zeyneeep sssibel sssibel kendime yaptığım gibi kaynatıyorum biras demlendiryorum hiç şeker falann atmadan kendim içerken bi çay kaşıgı veriyorım çok da seviyo
Farukunmuhendisannesi Ben de veriyorum gazi olunca rahatlatıyor ama sevdiğini söyleyemem zorla veriyorum 🤦🏻♀️
Yazilimcianne Filizak gazı için veriyordum, rahatlıyordu. Tabi ki rahatlayamadığı zamanlar olmadı diyemem
Miracshn14 MucizemGeldi3545 bugün bende aldım artık uykusuzluğa dayanamıyorum uyutup rahatlatıyormuş 40 mız çıktı bizimde vericem artık bakalım nasıl olucak
Zeyneeep MucizemGeldi3545 valla ben 40 dan sonrs vermeye başladım bilmiyodım ama hergün vermesende arada bi dene istersen