Dlk55blt-rdvn rütin oluşturdum cama gidiyoruz kediler köpekler uykumuz geldi yatıyoruz falan sonra odasına geçiyoruz perdeleri kapatıyoruz biraz odasında bir şeylere bakıyoruz. yatağına oturtuyorum. Kartlar seviyor biraz onunla oyalanıyor yatırıyorum kitap okuyorum. Bu rutin sürekli olmalı ve aynı sırayla olmalı siz kendi rutininizi kendiniz belirliyceksiniz tabi ilk gün ağladı tabi. Gün geçtikce mızırdanma ya dönüyor. Çok ağladığında aldım kucağıma sakinleştirip geri yatırdım. İlk olarak gece uykusundan başlaya bilirsiniz. Gündüzü daha sonra yapabilirsiniz. Tok olduğundan emin olun,bezi temiz olsun. Uzmanlar bebeğin uyku sinyallerini doğru alın ve ayına göre ne kadar sürede ayakta kalabilir bunu bilin diyor. Eger uyku zamanı kaçarsa daha beter bir hal alıyor çünkü çok yorulmuş oluyor. Benimki maksimum 3 saat ayakta kalıyor. Gözleri ovalama mızırdanma olunaca tamam diyorum. Uyku geliyor. O zaman daha dingin konuşuyorum sakinlik yaratmaya çalışıyorum sonra rutinlere başlıyorum. Pınar sbırsky izledim ben ilk olarak onun videolarına bakabilirsiniz. Alabiliryorsanız eşimizden destek alın. Benimki diş çıkarıyor şuaralar. Beni görünce çok mızırdıyor. Ama eşime o kadar nazlanmıyor. bu süreçte akşam o uyutuyor. Rutinleri bozmadan. Umarım başarısınız. Biraz yüzeysel anlattım ama kendi çocuğunuzun nabzına göre bir yöntem bulmanız önemli.
Dlk55blt-rdvn .