Hiraumaysmom Tombikdonerartikcokpahali evet kardeşimde vardı bu hastalık ve çok geç fark edildi. Kardeşimde bebekliğinden beri sürekli kabızlık ve gaz sorunu vardı. Doktorlar kesinlikle anlayamadilar ta ki 17 yaşına gelene kadar. Bağırsağı çok genişlemiş bir bebek boyutuna gelmiş neredeyse patlamak üzere hastaneye yetiştirdik ve o zaman bu hastalığı öğrendik biz de. Ameliyat oldu bağırsağıni dışarıya verdiler oraya bir aparat taktılar. Bir sene boyunca bu şekil de kaldı. 1 sene sonunda gazı üniversitesi hastanesinde çocuk Dr prof kaan beye ameliyat oldu. Çok şükür iyileşti. Normale döndü Allahıma şükürler olsun. Çözümü olan bir rahatsızlık Allahım herkese şifa versin
Tombikdonerartikcokpahali Deletedmom_106 bağırsak felci diye geçiyor. Bağırsağın bir bölümünde elektrik akımı olmuyor yani çalışmıyor. Genelde ameliyat gerektiren bir hastalık
Zehra-derin Ne gibi belirtileri var bebişin genelde röntgen ve ultrason istiyorlar. Bize de dedi doktor şükür birşey çıkmadı hastalık bağırsagın bir bölümünün hissiz olması amaliyatla tedavi oluyor
Tombikdonerartikcokpahali Zehra-derin şuan 6 aylık. Karın şişkinliği, aşırı kusma, huzursuzluk, kaka yapamama hepsini taşıyoruz. Bir doktorumuz sürekli var diyor. Diğer doktorlar yanaşmıyor biyopsiye falan bilmiyorum yarın yine gideceğiz
Tombikdonerartikcokpahali Zehra-derin 7 gün kuvozde kaldı. İlk gün kaka yaptı mı yapmadi mi bilmiyoruz
Zehra-derin Tombikdonerartikcokpahali Tombikdonerartikcokpahali Çoçuk cerrahı bakıyor onlar daha iyi anlıyor kanına baktılamo crp yüksek çıkıyor
Zehra-derin Tombikdonerartikcokpahali küvez de olsa bile hastane kayıt yapıyor kaka yaptı yada yapmadı die
aysnr38500 Tombikdonerartikcokpahali merhaba benim bebeğim için de bundan şüpheleniyor doktor siz tedavi ettirdiniz mi
Tombikdonerartikcokpahali aysnr38500 öncelikle geçmiş olsun. Sıkı takip edilmesi lazım ne gibi bir bulgu bulundu acaba ? Şuan daha iyiyiz. Kusmalar falan bitmiş durumda.
aysnr38500 Tombikdonerartikcokpahali kalın bağırsağın üst kısmından genişlik var anüse yakın yer baya dar dedi
aysnr38500 Tombikdonerartikcokpahali tuvaletini hep fitille yaptırıyoruz 2 aydır ve yaparken çok ağlıyor
Tombikdonerartikcokpahali aysnr38500 o zaman elektrik akımı yoktur. Ama sadece bu yetmez bunun için kusma falan vsr mi
aysnr38500 Tombikdonerartikcokpahali evet kusma çok var çünkü tuvaletini yapamadığı için baskı yapıyor dedi doktor
aysnr38500 defnekusunannesi11 ben başka bir çocuk cerrahına gittim bana sorduğu ilk doğduğunda tuvaletini yaptı mı ne zamandan beri yapmıyor oldu. Sonra dediki eğer yapmışsa bu rahatsızlık olmaz popossuna masaj yap dedi ama sonuç alamadık şimdi de osmolac şurup verdi
defnekusunannesi11 aysnr38500 hergün yapıyor benim kızım ama çok ağlıyor bacaklarını çok yukarı çekip ıkınıyor diye fitil verdi doktor