lceLady Alyanrcn onu izlemedim ama bi haber okudum. ALLAHIN GAZABI ONUN ÜZERİNE OLSUN..bir baba oz kızına senelerce taciz edip 2 kez hamile birakio birini aldırıyor birini dogurtuyor.
Aklml Alyanrcn böyle şeyler yazıp buradan bizide perişan ettiniz yaa kalbim sıkıştı o yavruya sarılıp aglamk istiyorum bu bebeğiniz parmaklarını öpmeye kiyamazken onun suçu ne 😢
Alyanrcn @Aklml biraz öyle oldu keşke izlemeseydiniz bende anca kendime geldim bende bebeğime kıyamıyorum 1.5 aylık heryeri su daha incecik yavrum benim gerçekten Allah’ın gazabı bu şerefsizlerin üstüne olsun
Alyanrcn @lceLady evet biliyorum o haberi ya kanı bozuk bu insanların gerçekten Allah ıslah etmesin direk belalarını versin amin bunlar bizim duyduklarimiz birde duymadiklarimizi düşün 😭😭
_The_ANA_ herseySeninleguzel11 Hayır bu gaziantep olayı değil o bebek daha küçük. Postu ben açmadım ki başlık yazim
herseySeninleguzel11 _The_ANA_ O bebek de 2 aylık. Ben konu sahibi arkadaşa yazmıştım başlığı tekrar ayrı ayrı yazmak istemedim o yüzden size verdiğim cevabın altına yazdım kusura bakmayın
izd herseySeninleguzel11 ah, ben vefat etti diye anımsıyordum ama şimdi check ettim haberleri evet hayatta imiş çok şükür, kafatasında iki, ruhunda kimbilir kaç kırıkla.. ama sonrasıyla ilgili haber pek yok
theanalikko Alyanrcn böyle başlıkları lütfen hassas içerik etiketliyle açın. Okuduğuma pişman oldum 😞