babytugra_ Rota aşısı yaptırmalı mıyım sizce? Şüphelerim var covid aşıları gibi sonradan sıkıntı yaratır mı acaba? Bir de yaptıranlarda yan etkisi oldu mu?
Duygarn babytugra_ önemli bi aşı ya. Yaptırılmayınca çok ağır atlatıyorlar. Covitle kıyaslama bence, aniden girdi hayatımıza hastalığı da aşısı da
sagopakajmerap babytugra_ etrafımda yaptıran da var yaptırmayan da hepsinin çocuğuda ağır atlattı hastanede yattılar. Sonuç olarak ben de yaptırmadım
Durusmom23 babytugra_ ben 3 aylıkken be 5 aylıkken 2 doz yaptırdım hiç bir yan etki olmadı çok şükür. Ama menenjitte kararsızım
-Tusemcimm- Ben yaptıracağım, Önümüzdeki pazartesi. Sonuçta o enfeksiyonu kapsa bile hafif atlatacağını düşünüyorum bu aşılar üzerinde uzun yıllar çalışıpta kullanıma açıldı. Ama covid aşıları hemen 1 senede çıktı. Yani bu benim kendi fikrim 😬
-Tusemcimm- babytugra_ kız bide o mu vardı djdjjfjfjjf ay onu bilmiyorum vallahi sormadım hiç doktora oda söylemedi 😵💫 Menenjiti sordum dün hatta, bunu biz aileye bırakıyoruz yaptırıp yaptırmamak size kalmış ağır bi aşı evet ama Menenjit geçirmesinden daha iyidir dedi 💆🏻♀️ Aşı ağır olduğu için oda benim kafamı karıştırıyor 😔
babytugra_ -Tusemcimm- benim doktorumda menenjit için ben kendi çocuklarıma yaptırdım sanada tavsiye ederim dedi rota için hiçbi şey söylemedi menenjitte ilk 24 saat içinde müdahale edilmezse organlarda kanama yapıyormuş o yüzden onu yaptırıcam
Dilruba_1 Rota aşısından sonra da ciddi iştah kaybına uğrayan ya da başka problemler yaşayan çocuklar da oldu mesela ben de buradaki annelerin anlattıklarından okumuştum Bazılarına hiç etki etmemiştir belki Bilemezsiniz ne gibi bir yan etki yapacağını maalesef belki de hiç yapmayacak Doktorunuzla görüşün en iyisi
babytugra_ Durusmom23 benim doktorum menenjit için ben kendi çocuklarıma yaptırdım sanada tavsiye ederim dedi rota için hiçbi şey söylemedi menenjitte ilk 24 saat içinde müdahale edilmezse organlarda kanama yapıyormuş o yüzden onu yaptırıcam