Deletedmom_63 KaderAslanGizem ALLAH acil şifalar versin çok geçmiş olsun 🌸çok güçlü bir annesin okurken ağladım 🥺
MinikPandam_ KaderAslanGizem okurken kahroldum acına ortak oldum kardeşim. Allah sabırlar versin acil şifalar versin. Sen çok güçlü bir annesin ve oğlun da senin gibi çok güçlü bir bebek. Allah her daim yanınızda olsun. Bütün kalbimle dualarım sizinle.
rabia87 Rabbim senin yardımcın olsun sen çok güçlü bi annesin dualarımız hep seninle ve oğluna olsun acil şifalar Rabbimden
jap KaderAslanGizem ben okurken dayanamayıp hüngür hüngür ağladım. Rabbim şifa versin, sana güç kuvvet versin inşallah
Cerenoymk35 KaderAslanGizem Okurken ağladım. Rabbim size ve ailenize sabır versin. Sanırım bu yazdıklarınızı hiç unutmayacağım. Hergün dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun. Umudunuzu asla kaybetmeyin. 🥺❤️
Ebrr_glsm123 KaderAslanGizem Şu anda ağlıyorum… İçim parçalandı benim yerime bol bol öpün.. Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Fadikcee KaderAslanGizem benim yeğenim hidrosefali çok ameliyatlar geçirdi şu an 4 yaşında hersey çok şükür güzel gidiyor zekası yerinde çoğu çocuktan zeki tek bir yürümesi kaldı her gün fizik tedavisi görüyor siz de alın ne olur kasları için doktor yürür diyor bize de
Betulazraaa KaderAslanGizem rabbim size güç kuvvet versin inşallah. Kurban olduğum rabbim bı umut olsun da şifasını versin inşallah 🤲 ol derse herşey olur duaların gücü vardır dualarimdasiniz🤲
Zln2152 KaderAslanGizem göz yaşlarımı sile sile okudum🥹 Rabbim yardımcınız olsun allahım yüreğinize kalbinize ferahlık miniğimize güç kuvvet versin inşallah 🙏 Benim de ilk bebeğim hidrosefaliydi
2lokum_moms KaderAslanGizem Allahım yardımcınız olsun tüm dualarım bebeğinizle olcak kelimelerimi toparlayamadım ne desem boş kalbim acıdı keşke evlatlarımıza bebeklere hiçbişey olmasa biz büyükler çeksek acıyı
Deletedmom_106 KaderAslanGizem anne olarak çok zor şeyler yaşamışsınız ama mükafatı dünyadaki herseye bedeldir. Her anne melek doğurur ama sizin meleğiniz hep melek kalacak. Allah kuluna zulmetmez hepimiz bazı imtihanlardan geçiyoruz kimi malıyla kimi sağlığıyla kimi evladıyla. İmtihanı hakkıyla vermek nasip olsun inşallah. Evlat deyince akan sular durur anne olmasam bu kadar yürekten hissedemezdim belki şuraya yazılanları.Rabbim iki dünyada da cenneti yaşatsın kalbinize inşirah ferahlığı versin gözlerinden öpüyorum miniğin
a-bukemm KaderAslanGizem 🥹😭😭😭😭😭 nasıl ağlıyorum biliyor musun 🥹😭😭😭😭 canımın içi rabbim korusun güzel meleğim. 🥹😭😭😭 Öyle bir şifa bul ki hayret etsin annen baban canım içi hayırlı sabahlara uyan inşallah 🥹😭😭😭😭😭😭
KaderAslanGizem a-bukemm sende beni ağlattın inşallahhh inşallah inşallah ben sadece çocuğumu kurtarmak istiyorum o kadar…
konubebek KaderAslanGizem çok ağladım ben çok sınamalardan geçtim hayatım da ama Allah kimseyi evladıyla sınamasın Allah şifa versin meleğe
2prensannesi03 Guzelanne56 Canım benim Rabbime gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲🏻 Acın çok büyük Rabbim ahirette yavrun şefaatcin olsun inşallah 🤲🏻 Bu dünyada Rabbim bol sabırlar versin inşallah 🤲🏻
Karmom KaderAslanGizem canım Allah acil şifalar versin sana da güç kuvvet versin inşallah. Acını deşmek istemem ama doğumdan önce de mi varmış doktor ultrasonda mı görememiş yoksa normal doğum sırasında mı bir komplikasyon oldu?
Senametinn Merhabalar rabbim bebeğinize şifa sizlere ferahlık versin inşallah. Onun size, sizin onlara ve kendinize ihtiyacı var bunu unutmayın 🙏🏻. Bahsettiğiniz doktor Umuttepe’de Kaya bey mi?