beratugayse Dilanyy bi kısım sıcak bi kısım soğuk diyor şaşırdım bende 🥺 ama meme zaten sıcak, sanırım soğuk daha mantıklı 😮💨
Bertugunannesi beratugayse ılık olmalı buzu bile soğuk suyla eritiyoruz öyle düşünün benim hemen geçiyor.
Kupkup57 Ben bebeği sırt üstü yatırıp üstten mememi veriyordum hep bu şekilde aştım. Kanalların daha iyi açıldığını okumuştum. Gerçekten de işe yaradı hep. Tavsiye diyorum.
Cankuzuannesi beratugayse çok şey denedim antibiyotiksiz olmuyor tavsiyem ilerlemeden kullan 🙏🏻çok geçmiş olsun
busrayla1 Tomris-Hatun nasıl kullanılmalı ayrıntı verir misiniz? Şuan bende de var mükerrer konu olmasın diye buradan takip ediyorum
Tomris-Hatun busrayla1 en az 3 saat lahana yapragi koy sutyeninin icine o sis olan rahatsiz olan rum bolgeyi kaplasin ama yesil yaprakli kismiyla
byn112 Dilanyy duşa girdiğim zaman bir üşüme titreme geldi ne yapacağımı şaşırdım kurutma makinesiyle ısıttım kendimi . Ama ateşim yoktu sadece böyle ani birşey oldu korktum . Doktorum göğüslerin şişse boşalt parol al dedi