Sibtug Ebruzeynepp 4. Aya yakın başlamıştı 6. Aya kadar sürmüştü tam rahat ettim derken 8. Ay atağı gelmişti ve donrası 😂😂 şimdi de 12. Ay kaygılarını yaşıyoruz 15. Aydayız😵💫
MelisasMom Ebruzeynepp allahımm korkuyorum biz de 3 aylığız menenjit aşısı çocuğumu değiştirdi zaten ve aşı vurulunca yaşadıklarımız herkesin RKta anlattıkları gibiydi ahh uzun süre öyle olmSına nasıl dayanırım bilmiyorum 😂
Ogrenecekcokseyvar Ebruzeynepp 3.5 da başladı 4+5 günlük hala zirvede devam ediyor 😮💨 geçenlerde aynı postu ben açmıştım 😂 bebeğim zaten zor bir bebek ama bu 4. Ay anamı ağlattı yani 😅
Karansmomm Ebruzeynepp ah ah o 4.ay perişan haldeyiz 3.5 aylıkken başladı menenjit aşısından sonra hala devam ediyor gece sürekli uyanır mızırdanır gündüz huysuz geceleri mememi ağzında ister çekince kızar emzik emmiyor emse emzik vericem beni emzik yaptı memelerim ilk günki gibi yara oldu halim perişan Allah 4 aylık bebek annelerine yardım etsin
superisi__ Ayım kara bela gibi ydi. 1 ay sürdü.. neler cektim neler. Simdi 9 aylıgız hicbisey o kadar zorlamadı beni
Benanneoldum_ 3.5 aylıkken başladı 4+10 ay günlük hala devam ediyor. Özellikle bu aralar şiddetlendi geceleri uykuya direnme ve kucaktan bırakınca ağlama uykudayken hissedip çığlığı basıyor.1 saat kucak sonra beşik . Gece Yatağında yatmak istemiyo yanımıza alınca soluksuz uyuyo. Ama besikte sürekli kıpırdanma ve mizmizlanma. Alışır diyede almak istemiyorum. Uykusuzluk çok zor Meme reddi ile mücadele asla emmek istemiyo zorla uykuluyken yada ayakta koşarak emiyo başka yok. Gündüzleri de hamak kurdum onda ama ondada sallanmak istiyo çok. Çok zormuş bu 4.ay Allah herkese yardım etsin 🙏🏻
-Sare32- Benanneoldum_ meme reddi uykuya geçişte zorluk çıldırmak üzereyim uyurken emziriyorum ve emzikle uyumak istiyor sürekli emzik emmek istiyor
-Sare32- Benanneoldum_ Benanneoldum_ çok emiyormu sizin de emzik meme reddi yapınca iyice aşırı emzik bağımlısı resmen bi zararı olur mu acaba daha dişleri yok ama çene yapısını falan bozma gibi biliyormusunuz duydunuzmu hiç
Benanneoldum_ Benimki sadece uyurken emiyo onun dışında gündüz emmiyo. Ama dişler tam çıktıktan sonra çene yapısı bozduğu için bırakmak gerek diye okumuştum
superisi__ Ama geçiyor canım. Hic geçmeyecek gibi gelmisti. Cok ağlamıştım o zamanlar.. cok zorlanıyordum. Aglama krizleri, kucaktan inmek istememe, uykuya direnis gece aglamaları sabahın köründe uyanma… 🤦🏻🤦🏻 Hepsi geçiyor az sabır 🌸
Yesodiyorlar Ebruzeynepp 3 ay 25 günlükken başladı 20 gün falan sürdü şşşş sesi uykuya direnmesini azalttı onun dışında hiç inatlaşmadım daha kötü olur diye. Atak bitti odasında uyumaya başladı. Değişimi seviyorlarmış atakta bende uyuduğu odayı değiştirdim işe yaradı
Nisay Ebruzeynepp 3.5 aylıkken başladı 4 ay+5 hala devam bizde de, sıfır uyku hem onda hem bende 🤦🏻♀️
Sibtug Ebruzeynepp şuan 15 aylığız çok hatırlamamakla beraber aklıma kazınan uyku sorunuydu meme reddi oluyor genelde o aylarda ama bizde tam tersiydi daha çok memeye düşmüştü. Bide 3. Aydan itibaren diş sancısı vardı ama 6. Ayda çıkardı o da üstüne tuz biber olmuştu. Yatırırdım yarım 15,20,30 dklarda uyanırdı gece saat başı kalkardı ayy hatırladım yendien yaşamış gibi oldum🥲
Benanneoldum_ Ebruzeynepp Açıkçası pek bişey yapamıyorum o ne isterse o kucaksa kucak koşarak emmeyee koşarak emme. Ben bı çözüm bulamadım