Mutluaile11 2 yaşında oğlum var . Anne, baba? su ,bitti bebek, gibi kelimeler söylüyor ama başka birsey demiyor. Çok akilli her gördügünp yapiyor anliyor ama konusmuyor oyuncaklada oynamiyor sürekli birseyler karistirma pesinde hep yaramazlik😔
Deletedmom_106 Mutluaile11 konuşmamanın yanında başka problemler yoksa Bnce dert etmeyin . Benim kızımda 2 yaşında yeni yeni başladı . . İkili cümlesi çok az ama yine de dert etmiyorum zamanla olacak inşallah
Hilal9 Her öocuk aynı olmaz benim kardeşim 6 yasında konuştu 1e başladıgında doğru düzgün konusmuyorsu bile herkes alay eder taklidini yapardı şimdi 22 yasında hukuk okuyor 🙂
AlparslansMom32 Bursacocukdoktoruorhancura instagram hesabını takip edin. Konuşma için önerdiği vitamin ve balık yağı var. Bizde başladık. İnşallah faydasını görürüz. Yorumlarda vs fayda gördüğünü söyleyen çok kişi var.
teyfik Deletedmom_106 benim oğlumda öyleydi hastaneye götürdüm konuşmuyor diye dedi doktor bana mesela yemek yapacaksın demi annecim bi dotetes her şeyi tanıt derdi hikaye oku dedi mum üflettir bolon şişirtir dedi şimdi maşallah o kadar konuşmasa gene konuşuuır bi anne olaraktan insan niye konuşmuyor Allah’ım derdim yürümeye geç başlamiştı maşşallah şimdi büyüdü canı işinde olsunda evlatlarımızın
EkiminAnnesi Benim oğlum da 2 yaşına 2 ay var Anne baba gel çiçek hadi bu kadar kelimesi var. Dediğiniz gibi her şeyi anlıyor komut alma filan okey ismine bakıyor dediğimi yapıyor kendi kendine oyuncaklarıyla oynar hayır demez kafa sallar. Her şeyin farkında ama konuşma konusunda ilerleme yok. Bazen aklıma takılıyor ama bazen de her çocuk farklı sonuçta dikkatimi çeken ekstra bir durum yok deyip geçiştiriyorum
AlparslansMom32 Aysemmm93 Kidofine Max. ( trendyoldan değil de kendi sayfasından alın, acvison sayfası, daha uygun ) balık yağı da wellcare omega 3 uniq dha. Özellikle dha yazan olmalı. Bunu da eczaneye getirtmiştim.
AlparslansMom32 Aysemmm93 oğlum 2020 haziran doğumlu. Kidofine bir tatlı kaşığına yakın veriyorum tam doldurmuyorum. Omega 3 ise yarım çay kaşığı kadar az veriyorum
Keremikoom AlparslansMom32 merhaba birsey soracağım bunu hiç bir eczane neredeyse önermiyor 3.5 yas altına bende alacaktım ama emin olamadım, siz kendiniz direk mi aldınız doktor tavsiyesi ile mi acaba
Aprilsheis Çocuğunuzun söylemeye çalıştığı şeyi anlasanız bile anlamıyor gibi yapıp telaffuz etmesine teşvik edin. Çok yapışık bir ilişkiniz varsa ona da bir düzen çekmeniz gerekiyor. Çocuk anneden -psikolojik olarak- ayrıldığında daha çok konuşur.
Deletedmom_106 teyfik günden güne çok farkediyo bazen hiç öğretmediğim şeyleri söylüyor rabbime sonsuz şükürler olsun 3 adak adadım kızım için sağlıklı olsun konuşsun die o kadar psikolojim bozulmuştu bi sene önce birazda çevre baskısından . Hamdolsun rabbime
kitapkurdubebeninanasi Mutluaile11 ekrani tamamen kapatmanizi öneririm. Sonrasında ise bol bol kitap ve Duyusal oyunlar hazırlayın