Anneeolmak Kızlar bezimiz doğduğundan belli sleepy kullanıyoruz ama 2 aylık olduğundan belli sürekli kakası dışarı veriyor sizde de öyle mi
_BabyYoda Anneeolmak öyle hala daha vazgecmedim hosuma mi gidiyor sagdan soldan kaka temizlemek bilmem
merkursavascisi_06 Anneeolmak bedeni küçük geliyo olabilir mi? Kilo aralıklarına göre kullanınca biraz yaşıyodum o sorunu ama bi beden büyütünce daha iyi olmaya başlamıştı
Miraymom_ Anneeolmak bende 2 numaraya kadar sleepy kullandim ayni sorun bende de oldu sleepy ecolojik kullandim onda yasamadim bide molfix aldim ondada yasamadim tavsiye ederim
Anneeolmak [silindi] ya her kaka yaptığında sırtından veriyor sinir bozucu değişmekte istemiyorum 🤦♀️
_BabyYoda Anneeolmak benim yanlardan sirtindan cook fazla yaparsa. Ben de normal mi degil mi bilmiyorum ki benim bebek yapti mi bezin beyaz kismi gozukmuyor hiç
[silindi] Anneeolmak Yani bir kere oldu o da pusette aşağı doğru kaydığı için ama onun dışında taşma hiç yaşamadım
[silindi] Anneeolmak Öyle çok sulu yapmadı canım hiç birde ben yenidoğan döneminde bile 2 numara ile başladım şu an 4 kullanıyorum büyük bile geliyor
Anneeolmak [silindi] bizde 3 aylık olduk 3 numara kullanıyorum sıvı yapıyor benimki o yüzden de hep yaşıyoruz sıkıntı
Prensesannesi96 Anneeolmak genelde beden küçük kalınca sızıyor bi büyük beden deneyin yasa molfix öneririm