Kızlar merhaba çok zorlu bir doğumum oldu ve bebeğim oksijensiz kaldi ve entubeydi. Doktorlar beynin hasar aldığını söyledi 40 gün yenidoğan kuvezinde 15 gün ise çocuk yoğun bakımda kaldık emme yutkunması yoktu şuan 4 buçuk aylık ve hala da emme yutkunması yok burnundan sonda ile besliyorum evdeyiz. Her beslenmemiz çok stresli geciyo ve inanın ben çok yoruldum hep birşey oldu mu olcakmi telaşı yasiyorum doyup doymadigini anlamıyorum fazla versem kusuyo az versem agliyo 3 saate bir ver diyolar doktorlar mecbur öyle yapıyorum bu aralar çişini de çok az yapıyo ben çok yoruldum bu stres beni mahvediyo ne yapacağımi çok şaşırdım biberon ile deneme yapabilirsin dediler onu yapmaya çalışıyorum 1 2 CC ictikten sonra tıkanıyo gibi oluyo solunumu degisiyo yapmazsam sondadan kurtulamıycak yaparsam da ciğerlerine süt gidicek. Fizik tedaviye ihtiyacımizda varmış ama karnı aç olunca yapmam lazım hareketlerini. Ağız masajı da yapmam lazım biberon ile denemem de lazım. Hangisini ne ara yapicam bilmiyorum inanın çok çaresizim bı yol göstericiye ihtiyacım var. Artık öyle bı noktaya geldim ki keşke bana birşey olsa diyorum ama sonra benim bebeğim var bensiz napicak diyorum. Herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum herkes bana bı akıl veriyo ama bu stresi yaşadığımı kimse bilmiyo gormuyo