Momofleos Kızlar adetime daha 5 gün falan vardı, 3 gün kala kullanmaya başlayacaktım bu adet geciktiriciyi ama şuan regl oldum gibi sabahtan beri deli gibi ağrım vardı şimdi de hafif bi kanama geldi. İlacı kullanmaya başlasam adeti durdurur mu acaba?
S2022 Momofleos yani bende öyle adet olmaya başlaynca kullandm ama tam kesti diyemem lekelenme şeklinde oldum hep
Masalkizinannesi Momofleos içmeye devam ederseniz keser ama hiç tavsiye etmem düzeninizi ve sizi mahvediyor bu ilaç 3-4 sene once tatil için içmiştim bir daha tövbe
Aybarsin_anasi Momofleos üstte kalsın merak ediyorum bende daha önce geciktirmek için kullanmıştım ama hiç adetliyken kullanmadım. İlaci kullanıp aynı zamanda denize girerken de tampon kullansaniz bence rahat edersiniz.
Momofleos Sena_aksacc yarın tatile gidiyorum regl olmamak için kullanıcaktım ama tam 1 hafta öne geldi reglim 🙈
Momofleos Masalkizinannesi ben de tatile gidicem o yüzden içmek istiyorum yoksa bütün tatilim denize girmeden geçicek 🙈
Sena_aksacc Momofleos yaa kullanarak o hatayı ben yaptım gerekli değilse kullanma diyecektim bende düğünüme denk geliyor diye kullanmıştım sonra hastanelik oldum valla çok ağır geçirdim regli
Mellssss Günde 3 öğün iç bende balayında olmuştum şaka gibi tatilin bittiği gün bırak ama sonrası nasıl biliyomusun bacım öldürmüyor süründüyor bilgin olsun🤣🤣🤣
Momofleos Mellssss kız zaten benim adetlerim hep çok sancılıdır razıyım yeterki denize girebileyim 😂 ama işte regli oldum hemen 1 tane aldım, gece yatarken de alıcam yarın da 3 kere alıcam inşallah keser. Başladıktan sonra almak işe yarıyor mu onu öğrenmek istiyorum aslında 🙄
Selimselim Momofleos Benim durmayan kanamam bu ilaçla durdu yani var olan kanamayı durduruyor günde 3 öğün içiyordum
Mcnkarsel Momofleos ben adet geciktirici bulamadım diye kullanamadım ve tatilimin son günü adet oldum. Yanımda tampon götürmüştüm. O sayede havuza rahatlıkla girdim hiç sorun yaşamadım. Tampax markasının orta boyunu aldım.