Ironsides 3bucuk aylik bebegim aksam 10 11 den beri uyuyo en son emip uyudu yani ve simdi hala uyanmadi arada gozleerini acip daliyo gunduzde uyumadi diyeheralde uykuya dustu ya da atak doneminden mi.uyuyo bilemedim ama sizce simdi emzirsem mi yaniuyanmasindan korkuyorum uykusunuda bolmek istemiyorum buzamanlarda ne zaman kalkarsa ozaman emzirilmeli uykuusu bolunmemeli diye biliyorum normalde 10da yatardi 12 de kalkar emer 2de uyuturdum sabah 9 da tekrar kalkardi ama simdi 9 a kadar uyursa diye korkuyorum yani sizce napiyim bırakayım bekliyimmi yoksa kaldirip emziriyim mi 🤔😣
BesteArya Ironsides acıkmış olsa uyanır zaten emmek icin. Karni toksa ve uykusu varsa bolme. Gece uykusu da sut kadar degerli.
Pinkbery Ironsides sabaha kadar uyumaz o merak etme uyanır ,😃 için el vermiyorsa emzir istersen birsey olmaz en fazla uyanır uyutursun:)
Ironsides melike0411 benimkide uyusun uykusunu bolme ne zaman isterse ozaman emzir demisti artik gecmis o saat kurali diye ay valla kafam. Cok karisti ya uykusunu hic bolmek istemiyorum bende yorgunum ama kiyamam ya cok uyursa diyo insan
Morcivert061 melike0411 bazen hangi doktorun sözüne itibar edeceğini şaşırıyor insan Banada 3.aydan sonra uyandırma kendisi gece acıktığını hissedince uyanır demıstı o günden beri hiç dokunmadım. Gece uykusunu alması bakımından kendia 5 6 saat sonra uyanıyor bende uyandırmıyorum
Sewwo Ironsides uykuda emzirincr benim uyanmıyor emiyor uykulu halde uyuyor. Sizin uyanır mı hemen deneseniz
Sevgimelegim Ben buyuk oglumda, emzirip yatiyldum cunku ben yatacamda 3 saattir uyuyor oluyor haliyle uykum bolunsun oda ac kalmaskn diye emzirirdkm uyurdum boyle boyle uzun sure uyumayi ogrendi yani uyanmaz konusmayin. Ses etmeyin emzirirn ystirin
Ironsides Morcivert061 aynen oyle ya hepsi farkli konusuyo bbirde 10dsn beri uyuyan cocuk ya sabaha kadarda ac uyursa diye korktum ya
Morcivert061 Ironsides aç uyumaz canım beni kızım 3 aylıkken yatırırdım 12de 5gibi uyanırdı kendisi gelişimindeyse hiç bi sıkıntı yaşamadım. Her çocuk da bir olmaz tabi ama her çocuk açıldığında uyanır
Pinkbery Ironsides bide benim bebegm o ayda yataktn alıp emzirsem bile uyanmazdı eğer derin uykudaysa emer bırakırdı 😃
birkizbirerkekannesii Ironsides bırak uyusun canım dün bende öyle yaptım emzirmek için uyandırdım dahada tam dalamadı sürekli uyandı🙇🏼♀️
Yaseminhan Ironsides annesi 4 saati geçirirsen kan şekeri düşer ve halsizlikten uyanamaz çocuk benim bildiğim böyle sen yinede emzir zaten ağır uykudaysa emdikten sonra da mışıl mışıl uyuyacaktır emzirirken hiç konuşma ama açılmasın uykusu ..