momybaby katılım endeksinin ne olduğunu biliyorum, benim böyle bir hassasiyetim yok, hassasiyeti olan bulaşmaz zaten konuyla çok ilgili ve bilgiliyim gibi bir iddiam da olmadı, istatiksel konuşuyorum, şimdiye kadar yaptım ve hep bu şekilde oldu dedim, hisse adı vermedim, evden parasını arttırmak isteyen varsa ben bu şekilde yapıyorum dedim, benim fikrimce haram gelmiyor paramızı bankaya yatırmak da haram o zaman bankanın neler yaptığını bilmiyoruz onu anlatmaya çalıştım katılım bankasıyla katılım endeksi aynı şeydir demedim. Yani haram yazan birine bence değil dedim ve kendimce bir açıklama yaptım, bana katılmak zorunda değilsiniz, ben bilmediğim bir şeyi biliyormuş gibi davranmıyorum zaten borsadan anlasam analistleri takip ederdim bir yol çizerdim, hayır ben sadece bu şekilde yapınca hep para kazandığımı söyledim. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Sadece haram değil demem sizi rahatsız etmiş sanırım. Şöyle düşünün bu da onun fikri. Ben haram değil dedim diye insanlar vaay değilmiş mi diyecek sanki herkesin kendi aklı var, ölçüp tartıp karar versin herkes.