Pol34 Mavi666 bacım sen yine de böyle yazma yatırım tavsiyesi vermek yasal olarak suç Twitter’dan dolar daha yükselir diye yazan arkadaşımın mahkemesi halen sürüyor 🤣
Mavi666 Pol34 haklısın ama ben hisse adı vermiyorum. Sadece bir yöntem söylüyorum mesela örgü örüp satarak para kazanabilirsiniz demek gibi. Altın dolar vs isim vermeden konuşuyorum 😅
midekoruyucu Mavi666 çok mantıklı bak denicem bunu teşekkür ederim. Banka önemi var mı ? Hepsinde aynı para mı kazanılır acaba
Mavi666 midekoruyucu her bankada var mı bilgim yok. Ben o yüzden kendi kullandığımı söyledim. Eşim de iş kullanıyor o da yapıyor.
Mavi666 ayazbebek_0 hissenin değeri artınca paranız %10 kâr alarak artıyor. Bir kaç gün kâr aldığında söylediğim gibi kârlı haldeyken satıyorsunuz hisselerinizi.
Deletedmom_110 Mavi666 ay nasıl oluyor bana detaylı özelden yazar mısınız lütfen YapıKrediMobil kullanıyorum
Mavi666 ZeynepOzcan Twitter’da Solakoğlu’nu takip ediyormuş eşim, ben eşimden duyuyorum. Bazen de bankanın halka arz bölümüne girip, talep girişine tıklıyorum, listeleniyor varsa listeye girenler.
Mavi666 Ozlemdolugan halka arz olan bütün hisselere giriyorum ama benim girdiklerim geçmişte kaldı isimlerini yazsam da artık alamazsınız. Ama gelecekte Solakoğlu Twitter hesabını takip edin o hangilerinin halka arz olacağını önceden yazıyor.
T-V-D Mavi666 Peki mesela 2-3 bin değil de hesabimizda daha yüksek bir tutar bulundursak daha fazla lot satın alabilir miyiz? Birinden öyle duymuştum sanki hesapta ne kadar paran var ise onun atıyorum yüzde 10′u kadar alabiliyorsun gibi