Mervegok- 5 aylık bebeğimin baş çevresi 44 çıktı doktorum büyük diğer ay nörolojiye göndereceğim dedi panikledim sizce çok mu büyük
ALPARSLAN_bey Mervegok- bizim 4 aylikken 42,5 çıkmıştı salı günü kontrole gidicez bakalım ne kadar cikicaz birde boy kilo nedir vücuduna göre büyük mu
Usnac1995 Mervegok- Kıyaslamayalım ama benim oğlum 5 aylıkken 8.300 kg falandı. Kafasıda 42 cm. Ama bizimkinin kafasıda küçük zaten, şuan 11 aylık olcak ben 44.5 ölçüyorum kontrole gidelim bakalım ne diyecekler, bende büyümemesinden endişe ediyorum
Sedaalya Mervegok- erkek ise %50 persentil de ve abartılıcak bir durum yok ki çok şaşırdım şuan. Kızım 5 aylıkken kafa çevresi 41,5 67 cm 6100 grammış. Erkek bebekle aralarında hep fark olur bilirsiniz yanii ben korkulucak birşey göremedim sanki boşuna evhamlandırmış gibii %90 persentil üzeri olsa belki derdim amaaa
Naz-K Ftm124 oğlumda 4 aylık kontrolünde 44 cm idi. Doktor büyük biraz dedi. Size nedediler? Şuan 5 ay 3 günlüğüz
Noriye Mervegok- kaç cm doğdu bas çevresi eğer iri bir bebek de yada ailede büyük kafalı kişiler varsa normal bnm bebis minyon boyuda ayına göre iyi bence öyledir takılma ama persentil önemli
Noriye Mervegok- yoktur eger ay olarak beklenin cok ustunde buyudu ise yada doktor bence herhangi sknti olmasin diye yapiyordur bir suru hastalik var bisey olup olmadigina bakmasi daha iyi 🤲
Ftm124 Naz-K bizim baş çevremix büyük ilerliyor malesef. Şuan 7 ay 10 günlük 48 cm. 2 aydır yavaş büyümeye başladı şükür. Takipliyiz
alpinanneesi Mervegok- şimdi baktım da benim oğlumun da 45 çıkmış 5 aylıkken bana hiç bir dr öyle bişey demedi
Mervegok- alpinanneesi evet gittik mr çekildi hafif su var beyninde geçer dedi bazı bebeklerde olabilirmiş önemli olan daha da çoğalmaması dedi davranışları hareketlerinde sorun yok gözle ilgili de problem çıkmadı üç ayda bir kontrole gidiyoruz
nergiz4155 Mervegok- hemşire bizim kız içinde kafası küçük demişti norolojiye göster deedi anlamadım büyük olunca mı sıkıntı küçük olunca mı
alpinanneesi Mervegok- benim de oğlumun aslında büyük sayılır sorayım bende dr gidelim mi diye teşekkür ederim geçmiş olsun