Balbebeginannesiiii Kizlar nereye gidilir bodrum deniz soguk oluyo galiba 21 aylik kziimla gidicem ve soguk suyu sevmiyo hangi bolge iyi olur
Hellobello Balbebeginannesiiii canım geçen sene eylül sonu antalyaya gittik kızım 9 aylıktı, çok güzel geçti bu sene de eylül sonu aynı otele gideceğiz voyage sorgun. 9 aylıkken bile hem denize girdi hem de azcık havuz istemişti soktum aşırı sevdi. Gündüzleri çok sıcak oluyor gece serinliyor uzun şeyler giydiriyordum. hatta sonrasında 14 ekimde gene antalyaya başka otele gitmiştik yine kızım denize girmişti😀
twinkle_twinkle Valla bizde 9 Eylül de Fethiye ye gideceğiz. Havuzlu villalar oluyur ondan kiraladık ama inşallah soğuk olmaz bnimde sürekli aklıma takılıyor oraya en yakın ölü deniz var onun suyu nasıl olur hiç bir fikrim yok 😶 inşallah soğuk olmaz.
Bssraa2 twinkle_twinkle ölü denizin suyu genelde dalgalı oluyor iki sene gttik ama dalgalıydı şansınız varsa sakinliğe denk gelebilirsiniz ben hiç sevmiyorum dalgayı tam yüzmede bilmiyorum sürekli düşürüyordu boğulacam diye korkuyordum😁
Zelal-22 twinkle_twinkle ne zaman gitsem güçlü dalgalara denk geldim. Çocuklara çok tavsiye edemeyeceğim
Melegin_Annesi2022 twinkle_twinkle biz ekimde gitmiştik Ölüdeniz büyükler için ideal ama çocuklar için ayni olmaya bilir çok da sıcak olmamıştı malesef
twinkle_twinkle Bssraa2 yaa 😂😂bn daha önce gittiğimde çok hatırlamıyorum çocuk yoktu ya öyle şeylere dikkat etmedim 🤣🤣
dg1ozge Balbebeginannesiiii bütçeniz nedir bilmiyorum ama kaya belekte kalmıştık tavsiye ederm gerçekten çok güzel. Ve swandor otel o da kemerde. İkisinden de memnun kalırsınız eminim.
Balbebeginannesiiii Hellobello aa cok iyiyms kizimda 21 aylik olcak soguk olunca girmiyo suya bakalim uygun otwl bulabilirsek gidicez
Hellobello Balbebeginannesiiii kilikya palace göynük oteline gittik en son uygun fiyatlı önerebileceğim
Fasulye12 Balbebeginannesiiii artık mevsimler kaydığından sanmıyorum Eylül ortası soğuk olsun. Ama tabiki bazen her mevsimde olduğu gibi hava aniden soğuyup 3-4 gün sonra yine sıcaklık artabilir, şansınıza artık 🤷🏻♀️
Zelal-22 Marmaris içmeler plajı çok sıcak ve çok sakin, denizde mini mini rengarenk balıklar var, kızınız da çok sever 😊
Balbebeginannesiiii Zelal-22 cok guzel bir otel ama 31 bin bide 10 bin yol su bu desek 40 bin bize cok fazla 😔😔