Arenn Bebekim benim deneyimlerime göre gerçekten sağdıkça artıyor 2.5 aylıktan sonra arttı benim ama çok özveri istiyor maalesef sağ biberon pompa yıka çoğuğun içmesi derken uykuya wakit kalmıyordu
Arenn Esli123 hep şey derler göğüs depo değil sağdıkça gelir diye öyle grrçekten sağ sağ bitmiyor geliyor çünkü vücut sağdıkça üretmeye deeam ediyor emZirin bol bol sağmayla çıkan süt baz değil sıcak duş sıcak bez falan koyun öyle sağın emzirin
Bebekim Arenn toplamda 45 dk diyorsan tamam her iki göğüsü toplamda 45 dk sağıp 200cc çıkarıyorsun yani
Arenn Bebekim Esli123 tek göğüs değil 2 si 45-60 dk arası çünkü tam bitti derken bir anda şakır şakır gelmeye başlıyor tıkanıklık açılıyor herhalde bilmiyorum uzun süre sağmak iyi değil deselerde bir yandan da göğsü tam boşatın diyorlar ben sağdım ve çoğaldı doğru ya da yanlış 😊
Bebekim Arenn ben şimdi iki göğüsü aynı anda 15 dk sağıyorum 60cc çıkıyor doğru mu yapıyorum yada nasıl yapmam lazım artması için
Esli123 jap çok şükür öyle ağlamaları yok canım ben sürekli bezini değiştirmiyorum çok dolu dolu olduğunuda değiştiriyorum oda günde 4 bilemedin 5 bez bazen gecede değiştirdiğim oluyor
Nutella16 Aynısını yaşadım cnm kesinlikle dereotu ye tahinli helva tahinli süt ic. Pişmaniye ye boza iç ve soğanla havuç ye. Bak nasl bollasiyor canım.
Bebekim Arenn 🙏☺️🧿 süper o zaman sağmaya devam Allah hepimize daha bol süt versin umudumuzu kaybetmeyelim gelmese bile sağın gelir diyolar demek o yüzden
Esli123 Arenn bence en iyisini yapıyorsun canım ben 5 dk sağıyorum 10 bilemedin 20 cc süt geliyor sonra kesiliyor kesilince moralim bozuluyor bırakıyorum
Arenn Kumasya ben biberon.com dan kiralıyorum İstanbul maltepede yerleri nette hastane Makinası kiralama yazın çıkar bir sürü yer var
Glycn Esli123 canim yetiyor demek ki sen 2 saati gecirme bence emzirmek icin bebisine yeterde artar bile