Mahinursmr Gly86 kesinlikle bol bol havalandırın çok iyi geliyor benim kızım pişik olduğunda hep doktoru havalandırmamı biraz açık tutmamı söylerdi daha hızlı iyileşiyor çok geçmiş olsun
asliaslii Hakiki zeytinyağını asidik olduğu için önce ısıtıp, soğuttuktan sonra sürebilirsiniz. Ya da hametan krem kullanabilirsiniz. Tedavi edici kremdir. İçeriğide temiz. Yukarıda yazılanların hepsi pişik önleyici kremler, tedavi edici değil...
Arsen Yıkayıp kantoron yağı kullanmanızı öneririm kızıma doğduğu günden beri kantoron yağı kullanıyorum asla ıslak mendil kullanmadım yıkayamıyorsam temizleme pamuğu ıslatıp sildim
TazecikbirAnne Gly86 Canım benim bebeğim de 2 aylık aynı çok pişik oldu herşeyi denedim bir türlü geçirmedi pişigini en son vazelin aldım o kadar işe yaradi ki kesin dene derim
Dilekagrgn Gly86 bende baş edemedim o kadar kötü oldu doktora götürdük krem verdi sürüyordum fayda etmedi eşim ısrarla kantoron yağı sürelim dedi ben gönülsüzce sürdüm sabah açtığımızda o kabarmış et bembeyazdı 😅
Fatmanaz Gly86 net travazoll birimde böyle oldu enfeksiyondu kusma ishal yavrum ne kullandıysam geçmiyordu travazolu sürdüm geçti sudocrem denemiştik ama geçmedi canım
Srnkykc Gly86 bende 2 gün önce 39 derece ateşle hastahane götürdüm oğlumu bohazı enfeksiyon ve bagırsakları 3 gün iğne yazdı doktor bugün son iğnemizi Vurdurduk ama poposu ve özel bölge kenarları heryeri çok kötü pişik oldu ve doktor verdiği 3 gün kuralı krem var bunu sadece 3 gün kullanıyorsun dedi madecassol hametan travazol karıştırıp sürüyorum altını da sürekli değişiyorum sürmeden önce ıslak mendil asla kullanma ılık su ile yıka havlu ile kurula dediler şuan aynı durumdayım daha öncede yaşadım geçti bu kremlerle onun haricinde pişik olmasın diye günlük hergün sudokrem kullanıyorum tavsiye ederim (şuanki pişik hastalıktan o yüzden sudo geçirmedi )
Ygll Ben doğduğundan beri mustela kullanıyorum memnunum. Bizim de ek gıdaya geçince arada kızarıyor. İyi geliyo mustela
Banuara Hyekta aynen bende ne yaparım diye bakıyordum kahretsin bu kremi zeytin yağı sürdüm şimdi bebeğim ağlıyor piştikten nevyapıcamı şaşırdım kantaron sürdüm faradisin bebek kremi sürdüm geçmiyor 3 gündür ne yapabilir
birkurabiyeannesi Gly86 kantaron yağı veya muhacir kremi diye bilinen zdrave krem internette satışı var bizim evin olmazsa olmazi ikisi de
Minnos_31 Gly86 madecasol alip evde bulundurmani oneririm mutlaka evde vardir pisigede cok iyi geliyor
Karsimasaldakikiz Gly86 biobaby eczaneden alabilirsiniz. Kızımın poposuna hep sürüyorum temiz içerikli. Geçenlerde de koltukaltı pişti felaket derecede. Gece sürdüm sabah hiçbir şey kalmamıştı