Sevilayrodin Gly86 merhaba penaten pişik kremi e bebekte satılıyor alman ürünü baya iyi bir krem hatta iki defa kendimde bile kullandım hemen etkisini gördüm😁geçmiş olsun
Lnam23 Gly86 ayni dertten muzdaribiz sanki bizi anlatmişsiniz fito kremle trosyd kremi kariştirp sürüyorum 1 günde faydasini gördüm geçmiş olsun sizede
Merve Gly86 kesinlikle önce hakiki zeytinyağı sürüp hava aldırın. Mor desitin krem sürüp kapatın 1 2 kere yapınca düzene giricektir
beyza_2018 SukranUras benim kızımda artık mantara çevirmişti gerçekten iyi geldi. Çok şükür çok allerjik bünyesi olmadığı için zararını görmedik. Hâlâ arada sırada çok kızarık olduğu zaman kullanıyorum
SukranUras beyza_2018 çok geçmiş olsun. Çok az miktarda kullanın bi yan etkisi vardı ama hatırlayamadım şu an. Eltimin bebeğine de doktor önermişti mantara çevirdiğinde ama 2 kremle daha karıştırıyordu o.
AygulSina Gly86 oglumda kanamiyordu resmen desitin mor 3 gunde gecirdi ilk gun nerdeyse min indirdim evde suan iki tane var
Mervemrahtaha Canım ben hep arko krem kullanıyorum bebeğime cokta etkili hemen geçiriyor, hatta bir arkadaşım adını hatırlamıyorum ta Almanya'dan bir pişik kremi söyledi geldi iyilestirmedi cocugu arko kullanmaya başladı oda
beyza_2018 SukranUras tesekkur ederim evet bende hametanla birlikte sürüyorum çoğu zaman bazende tek olarak az miktarda kullanıyorum
Bensukus Yeşil arko krem hemen geçiriyor dene derim sudokrem mustela denedim fayda etmedi bunu sürdüm hemen etki etti
Gunes23 Gly86 canım her kakadan sonra poposunu lavaboda yıkasan daha iyi olur. 2 ay 13 günlük kızım her kakadan sonra ılık suyla dalinle yıkıyorum daha pişik sorunu yaşamadım çok şükür. Bizlerinde sürekli bezlendiğini sonra ıslak mendille temizlediğimizi düşünsenize. Onlarda aynı bizim gibi. bir de bu yöntemi dene istersen
Zeynepmesut Gly86 bizde aynısını yeni yaşadık canım geçmiş olsun travazol krem sür gece yatarken gün içerisinde trosyd krem sür 2 güne geçiyo ama bol sür hemen geçer beniim gitmediğim doktor kalmadı 20 gündür
Bengis Bepantol kullanıyorum daha pisik olmadık.Ama hametanin iyi olduğunu biliyorum,pisik olduktan sonra.
Zeynepmesut Gly86 birde sakın ıslak mendil kullanma ben sürekli yıkıyorum yada ıslak mendili yıka öyle kullan
Mahinursmr Gly86 kesinlikle bol bol havalandırın çok iyi geliyor benim kızım pişik olduğunda hep doktoru havalandırmamı biraz açık tutmamı söylerdi daha hızlı iyileşiyor çok geçmiş olsun