Cqdm46 Kızlar gece uyanmayan bebeğinizi beslemek için uyandırıyo musunuz yoksa kendinin uyanmasını mı bekliyo musunuz? Benim bebeğim 10 günlük bu arada
Melekkamer Cqdm46 merhaba kuzum 3 aylık doğduğundan beri gece uyuyor ilk ay acıktığında ağlıyordu sonraki aylarda uyanmıyor uyandıramıyorum ben de uykusunda veriyorum mama 3 saatte bir.
Zeyneb_rima Cqdm46 bencede uyandırın gece 10 günlük daha 😊 acıksa bile uyanmaz benim kızım öyleydi ama 23 günlükken gittiğimde kontorle o zaman doktorum uyandırma acıkırsa kendi uyanır demişti daha 23 günlüktü gerçektende ondan sonra uyandırmadım açıktıgında kendi uyandı zaten 🙂
zeynepzeze En fazla 2 saat durabilir sonrasında kan şekeri düşer ve o yüzden de uyku meyilli olur. Siz uyandırın zor da olsa emzirin
Usya34 Cqdm46 Alarm kurup 2 saatte bir kalkıp emziriyordum. Uyanmıyordu ama altını açıyordum ayağının altını gıdıklardım hafif burnunu sıkardım yüzünü ıslak mendille silerdim zar zor uyanırdı🤦♀️
Dgndrmz Cqdm46 canım kesınlıkle uyarmalısınız hatta uyanmassa zorla uyandırmalısın topuguna vur uyandır topugu acımaz doğum yaptıgında doktor stlemedımı canım sarılık olur geceleri enn gec 2saatte bir beslemen lazım ben telefonumun alarmını kurardım her iki saate bi ona ragmen sarılık olmustu cok sukur ısın tedavisi görmeden daha sık emzirmeyle atlatmıstık
Dgndrmz Cqdm46 bol bol emzır canım bı sure yapışık gezın olmuş olsa bile dha sık emmeyle duzeliyo gven bna
Seraap27 Cqdm46 uyuyan bebek uyandirmamali bunu doktorumda da dedi ebede dedi kendi kalkiyo zaten benim kizim suan 11 aylik ve hic bi saglik sorunu yasamadik Cok sükür altini bile acmayin diyolar kaka olmadigi sürece
Oznurozer Seraap27 1 2 aydan sonra uyandırılmaz özellikle 1 ay 2 saate bir uyandırılır yanlış bilgi veriyorsunuz.
G-K Cqdm46 ben ilk 40 gün sürekli 2 saate bir alarm kurup emzirdim şimdi 3 aylık oldu oğlum kendi uyanıyor sizinki daha küçük sarılık olmaması için en fazla 2 saat aç bırak
Seraap27 Oznurozer yanlis bilgi degil bunu hastanede ebeler de dedi cocuk doktoru da dedi eve gelen ebede kizimi hic kaldirmadim Ben Kilo alimi herseyi de normal olarak büyüdü
Oznurozer Seraap27 valla ilk defa duyuyorum böyle bi şey ilk 1 ay 2 saatte bir uyandırılmalı sarılık kan şekeri açısından ve buna da çok eminim. Neyse ne diyim🤷🏻♀️
Sevinc93 Uyandırmayın, dreamfeeding yapın,uyku öğünü. Benim oğlum 2,5 aylık, gece uyuyor ben de dreamfeeding yapıyorum 1 kere, mışıl mışıl uyuyo sabaha kadar
Tugraveannesi1907 Cqdm46 saatte 1 emzir sarılık olur htta uyanmama sebebi sarılık bile olabilir benim bebeğim de uyuyordu uyandırmak zor oluyordu bizde öyle yanıldık meğer sarılık olmlş ilk zamanlar saatte 1 emzir demişti doktor sarılık olmaması için uyusa bile uyandır şuan bebeğim 4 aylık uykusundan kaldıramıyorum ama senin ki çok ufak şuan
Ceyhununtatlisannesi Cqdm46 canım sen onu muhakkak 2 saatte bir uyandır yoksa kan şekeri düşer ve kendi uyanamaz