aylul0 Bugün evlilik yıldönümümüz. Geçen sene ilk kez şarap içmeyi denemiştik ama tadı çok kötü geldi. İlk defa içecek birisi için hangisini önerirsiniz? Bir de şarapın yanına ne tür bir yiyecek daha iyi gider? 🙃
Aysegul___ aylul0 illakaki şarap diyorsan da , 37,5cl Kav Boğazkere-Öküzgözü-Narince Şarap, yanında meyve ve peynir yine tekelden meze alırsın mezeleri çok iyi.
asrinhatasi aylul0 ya her yerde olmuyor sanırım ama turasan rose şarap öneririm hafif oluyor. Buzbağ Elazığ şarabı da güzel migroslarda oluyor. Rose şarabı da iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Ebus2045 aylul0 Rose şarap öneririm sade kötü gelirse tadı içine narlı maden suyu dene ben ilk öyle içtim. Ben meze olarak şarabın yanında peynir çeşitleri severim yakisiyor
Aysegul___ Hiç alkol almayan biri isen şat içebilirsin yanına cips mezeler var tekelden alabilirsin veya volüm zaten bunlar tam özel gün için bence seni kendinden geçirmez ( aşırı içme) 😅
slkmsncemile aylul0 Porta Caeli Ament Blend 2013 serisi. Yanına et + meze türevi harika olur. Et derken kavurma değil tabi. Daha çok pirzola biftek antrikot tarzı. Döküm tavada yapılıp yanına mezeler peynir tabağı meyveler. Bebeyim gebeyim gebe gebeee aşerdim pğğğ
Melihaslan5144 aylul0 şarap olarak en sevdiğim selection tadı çok güzel ki şarabı çok sever ve içerim yanına peynir tabağı kuruyemişle o tarz bir şeyler yapabilirsiniz şaraba en yakışan şey peynirdir
Eminecak aylul0 sirincedeki sarapcilar kargo ile gönderiyor üzüm ve elma şarabını tavsiye ederim aroma olarak elma çok güzel 😂 kirmizi şarabın yanina yemek makarna ozellikle çok güzel gidiyor rose ve beyaz sarabin yaninda da cips cerez güzel oluyor