Gizemyyy Once bir bankada hisse senede ac, temettu. Veren hesaplae var ; eregli gibi google’a yaz cikar. her ay azar azar al, uzun donem dusunuyorsan eger. al sat yapmak istersen surekli takip etmek durumundsin bence uzun vadeli almak daha mantikli
Mdkakam113 Gizemyyy hesabım var da hisse vs nasıl alınır 1 hisse mi yoksa daha. Mı çok nekadar parayla başlanır
Adenimin Helbetyakalayamambeyefendi hissede düşüyor arz azsa aldığın hissede düşer borsaya da yatırım yaptık hep çok az bir miktar kazandık trde olacak iş değil hisseler de aynı şekilde hepsi coin gibi düşüş yükseliş çok sıkı takip etmen gerek 5 yıllık uğraşımız eşimle
Aselhuma41 Mdkakam113 Midas uygulamasından hisse alabilirsiniz instada temettuhocam var onu takip edin o güzel anlatıyor
Helbetyakalayamambeyefendi Adenimin 5 yil cok uzun. Dogru yatirimla cok guzel kazandirabilirdi aslinda. Kar alip ciktiniz mi hep? Cunku bazilari 2senede 10/15kat artiyo da. Cok bilgim yok
Adenimin Helbetyakalayamambeyefendi güzel kazandığımız da oldu zararla çıktığımızda projeler güzel fakat doğru yatırım olmaya biliyor şans işi biz artık bıraktık bir kaç tane atıp unuttuğumuz coinler var beklemedeyiz 5 10 bin tlyle yapılacak bir iş değil bu tür şeyler o yüzden ne kadar koyarsan o kadar fazla zararın oluyor aynı şekilde kârında stres işi başka hiçbişi değil 😂😂
Huma_kus34 Mdkakam113 borsa haram değilmiydi benmi yanlış bılıyorum haram olan bırşeyden hayır gelmez canım
Seden Huma_kus34 borsa haram degil, sizin paranizla ticaret yapılıyor normal iş gibi düşünün. Haram olan faiz.
Aselhuma41 Mdkakam113 bankalardan bide uygulamardan valla bende anlamıyorum kız kardeşim filan çok uğraşır bende yeni indirdim uygulamayı midasi
Yesimkvrg Mdkakam113 canım kimi hisse fazla verir lot kimi hisse çok katılım varsa az lot verir ben geçen bir hisse aldım 55 tane ama herkese eşit dağıttı 35 lot geri iade yaptılar paramı ve istersen bozduğu da 3 gün içinde hesabında para güzel yatırım bence
Yesimkvrg Mdkakam113 canım ben alıyorum yapı krediden hisse senedi acılı var ordan hesap az sonra halka arz yazar ordan halka arz varsa çıkar ordan lot alıyorsun yani bütçeme göre mesela ben aldım güzelde kar yaptım 2 bin attım 3800 yaptı kayse keşke bozmasaydim 4 bucuktu şuan şimdi başka arzlara katiliyorum
Yesimkvrg ak1905 ya bence küçük yatırımcı olduğum için al sat mesela çok arastiririm bu şeyleri ve eşimden daha fazla bilgim vardır bence al sat bazı hisselerin ömrü vardır Alican cikicaksin ama Kayseri şeker mesela sadece yapı krediden aldın ya başka bankalardan Kayseri’den alamazsın ama başka hisse alırsın bence al sat ama büyük yaturimciysan o parayı unutabilirsen uzun vaade en az 1 yıl şimdi ben tekrar kayseden alicim 32 den bozdum 1 hafta önce oldu 38 TL ve daha da cikicak
Yesimkvrg ak1905 mesela kızımın bayram harçlığı vardı boşa gitmesin dedim üstüne bende ekledim %<100 kar elde ettim 1 buçuk ayda 1 yıl beklesem deli gibi kar olurdu yani biraz sabır canım bunda ama bana kalırsa arzdan gir direk çünkü ondan düşük olmuyor düşerse karından düşer
ak1905 Yesimkvrg hadi insAllah gerçekten ya takip ettiginiz bı sayfa falan var mı incelesem biraz bilgim olsa. Çalışma imkanım yok en azından bu şekilde kazanç sağlasam
Yesimkvrg ak1905 İnvesting diye uygulama var ordan yorumlari okuyup takip edin yada instadan halkaarz yazın halka arz borsa halkarzhaber bunları takip edin 🌸
ak1905 Yesimkvrg bişey sorabilir miyim ya rahatsız ediyorum borsa alış işlemi yapmak istiyorum TEB bankasından Emir tipi var bide emirin geçerlilik süresi var istediğim zaman satabilmek için onları ne olarak seçmem lazim