Alazcns Peaceful altını açarken ilk zamanlar pipi ped kullanıyordum sünnetten sonra yani 3 aylıkken de ıslak mendil koymaya başladım 11 aylık hâlâ ıslak mendil koyuyorum.
Alazcns Glycn kullandığım 3 ay boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım 🤗 Peaceful internetten bakmanızı öneririm burada ne kadar yazsam da görselini görmeniz daha uygun
Nghn Baby me ıslak erkeklere özel ıslak mendil içinden çıkıyor pipiped. Ben de dışarıda onu kullanıyorum. Avm de ya da başkasının evinde iyi oluyor.
Glycn Pipipedler asiri kullanissiz bence ben ped seklinde olan pamuklar ile kapatiyorum hemde iserde idrari emiyor bir miktar kiyafetlerine bulastirmadan atlatiyorum 😅
Glycn Alazcns benim oglan cok hareketli canim asla yerinde durmuyor ben o yuzden pek kullanisli bulmadim 🤷🏻♀️
Batimoms Ben oglumun ustunu gunde 2 kere kendi ustumu 6 kere degistiriyorum. Bez acilinca vanalar da aciliyor. Her defasinda bu kez yapmayacak diyorum ve kaybediyorum.
Tugraveannesi1907 Peaceful kirli bezi çıkarmadan yeni bezi altına seriyorm kirliyi çıkarıp hemen yeniyi kapatıyorum özellikte sünnet olduktan sonra daha çok yapar oldu 😂
deletedmom555 Peaceful benimkide aynı yatak örtüme işedi dün😭pipiped kullanıyorum ama bazen acele ediyorum hemen değiştiririm diye maalesef olmuyor her seferinde bi yeri işiyor 🤦🏻♀️
deletedmom555 Peaceful sağolun sizede geçmiş olsun sabahta baştan asagı heryerini işedi fıskıye gibi maşallahhh heryere attırıyor 😭😭