AcemiAnne8118 Kızımın bel kısmında yan tarafında ufak bir morluk var 2 haftadır geçmedi azalmadı da korkuyorum fotoğraf da yüklemeyi beceremedim 😔
Aselhuma41 AcemiAnne8118 bir çocuk doktoruna gösterin isterseniz onlar daha iyi yonlendirir ultrason çekerler o bölgeye bakarlar
yagmurkokusu_ AcemiAnne8118 benim bebeğimin tam ortada var mosmor dayak yemiş gibi geçmişti bir süre yoktu tekrar olmaya başladı şuan var morluğu 9 aylık eşime göre onların özel olduğu için olan bir morluk 😂😂😂
hunilimomy AcemiAnne8118 kalcasindakk morluktan bahsediyorsunuz muhtemelen dogumdan itibaren oluyor bi sure sonra geçiyor ilk baslarda o kadar belirgin gelmemiştir gözünüze sonradan daha belirgin hale gelmiştir korkmayin kendiliğinden geçiyor
Elifmihra7206 Ayy benimde bebeğim 50 günlük onunda kalçasında morluk var çok endişelendim yorumları şimdi okudum içim biraz rahatladı
yagmurkokusu_ AcemiAnne8118 o zaman arkadaşların dediği ve benim dediğim leke gibi değil siz onu doktora götürün derim.
Opecert Mongol lekesi tarif ettiğinz benm kardeşimde de vardı tüm sırtı popo dahil komple siyah mor şuan 21 yaşında eser yok merak etmeyn önemli bişey değildir
AcemiAnne8118 Opecert ilk doğduğunda tam popo çatalında vardı bu yeni oldu sonradan olan bir şey mi bu leke