binnur64 10 gün oldu doğum yapalı dikişlerim sürekli olmasada sızlıyo, sizin kaç gün sonra düşmeye başladı dikişleriniz birde temizliği için özel bi şey kullandınız mı
tomvejerry binnur64 ilk iki hafta oturamadim bile doğru dürüst ama üçüncü hafta geçiyor ağrıları yavaş yavaş da dökülüyor dikişler 40ınız çıktığında da tamamen unutuyorsunuz, özel bişey kullanmadim ben doktorum vermedi temiz ve kuru tuttum hep
binnur64 tomvejerry normalde otururken çok olmuyo ama arabaya binip inerken çok canım yanıyo her seferinde acaba dikişim mi açıldı diye koşup bakıyorum 🤦🏻♀️
tomvejerry binnur64 öyle oluyo canım arabada sandalyede oturmuyor insan çok iyi anlıyorum arabaya binerken iyide inerken mahvediyordu beni ama korkma bişey olmaz
Ballilokmam5 binnur64 doktor kremler vermişti o karışım iyileşmesini hızlandırırdı bence. Size verdi mi krem ?
Summerwine95 binnur64 benim dikisim düşmedi ya sanırım eriyen dikisti.Hic sormadım doktora o da sıkıntı yok demişti kontrolde
Summerwine95 binnur64 20.gunde batikonu bırakmıştım elledigimde bitistigini hissetmiştim.40 kontrolüne gitmem gerekiyordu ama ben fırsat bulup gidemedim🤪şimdi 5 ay oldu sıkıntı yok
Esranurrdenizz1 binnur64 29 Haziran’da doğum yaptıö 25 yada 30. Günde düştü tek tek benim uzun zaman sonra düştü hemde 3 dikiş ı’m olmasıma rağmen sen temiz kuru tutmaya bak batikonnla günde 3 lere gazlı bezle tampon yapar gibi temizle orayı hem Dikişlerim yumuşar acın azalır
binnur64 Summerwine95 bana da 10.gün kadın doğuma git muayeneye dediler ama korkuma acıtırlar diye gidemedim
Ayfa1608 binnur64 benim dikişlerim için doktor düşmeyecek eriyecek demişti. Kırkım çıkınca hiç yoktu dikişim. Temizliği için de dezenfektan sprey vermişti sadece her banyodan ve her tuvaletten sonra sıkıyordum
Ayfa1608 binnur64 canım zaten dikişler için verebilceği bişey yok ki. Önemli olan temiz kalması enfeksiyon kapmaman. Kendin de eczaneden dezenfektan alıp kullanablirsin reçetesiz zaten
Mrssozen binnur64 ben de korktuğum için gidemedim. Kuzenim ebe o bana madecasol yazdırdı günde 3 defa kullan dedi bugün 23. Günüm ve son dikişim de düştü. 10. Günden beri de oturup kalkabiliyorum yürümem gayet normale döndü. İsterseniz bi deneyin
Summerwine95 binnur64 ben ilk muayeneme 5.gun gitmiştim korkma git o ilk muayene önemli.Hani bir sıkıntı varsa hemen müdahale ederler