Oglusumunannesii Ahmet_22 biz yeni atlattık bacaklarında kollarında çıktı hafif geçiriyor dedi doktor ama ateş yaptı 3 gün ve inanılmaz derecede beslenme reddi aç gezdi resmen. Ateş bitip kabarcıklar hafifleyince normale döndü biraz daha
Lalinn Alerjikrinit hayır bizde heryeri kaplayan döküntüler oldu kırmızı renkte,zamanla önce renkleri açıldı bu sürenin sonunda da yok olmuşlardı
2-prensannesi Ahmet_22 2 sene önce oğlum ve eşimin yeğeni atlattı elleri,yüzü,sırtı, vücudu çok kötüydü düzenli duş aldırdım doktorumuz ilaç vermemişti kendiliğinden geçti
Esrareyhan Bkv benim kızımda bu şekilde el ayak hastalığı olmuş ben kantoron yağı ve lavabta yağı sürüyorum dönüşümlü olarak sönmeye başladı umarım iz kalmaz
Pembefiill Bu hastalık yenimi çıktı ben hiç hatırlamıyorum cocuklugumuzda bu hastalıktan gecireni? Bizim sitede de havuzdan gecmiş cocuklarda bulaş olmuş Benimde 18 aylık kızım var korkuyorum
MamaBearGigi Ahmet_22 geçmiş olsun ya, bizde kaşıntı değil de ağız ve ağıziçi yarası vardı, çok iştahsızdı, ama geçiyor
aysenurkozak Ahmet_22 yeni gördüm kusura bakmayın tırnağı yavaş yavaş kendiliğinden çıktı önce ayak tırnağı çıktı şu iki gündür de el tırnakları dökülüyor
MamaBearGigi Alerjikrinit travazol diye hatırlıyorum, bizde ağız kısmı hariç vücutta başka döküntü yoktu, kaşıntı vs hiç olmadı
Bkv Ahmet_22 bizde ki böyle değil yakından görünce anladım ve kaşıntı yok. Böyle su toplama gibi değil. Sanırım başka bisey inşallah hepsi geçer size de çok geçmiş olsun