Ozteber Hvvhzl umar8m kisa sürede düzen e girer ya zor olur eminim uykusuzluk ben uyanık olduğu zamanlar dans ediyorum yoruldun diye kollarını fln hareket ettiriyorum bide hava iyiyse muhakkak dışarı cikariyorum
Ozteber Hvvhzl akşamları bide bizim evde asla ışık olmaz masa lambası gibi los bi ışıkta oturuyoruz hani geceye alışsın uyuşun diye
Hvvhzl deletedmom4842 iyiymiş aslında. Sabah kaçta güne başlıyor bi de gündüz uykusu var mı? Varsa ne kadar 😊
Wrw Ozteber ay maşaAllah darısı bize 😭 2ay 11günlük oğlum gündüz hiç uyumuyo gece çığlıklarla uyanmaya başladı napıcağımı şaşırdım artık 😪
Ozteber Wrw gazi felanmi varki ben pek inanmam ama bide annenin stresini hissedip onlarda öyle davranıyorlar diyolar ya olabilirmi🙄
Wrw Ozteber gazlı bi bebek zaten ama gazını çıksrtıyoruz önceden gece uykularımız tam düzene girmişti şimdi yeniden başladık uykusuzluga umarım gecici bi dönemdir 😥
Hvvhzl Ozteber ya bizim bi gün iyi oluyor uykumuz bi gün kötü. Bi gün gündüz yarım saat ancak uyuyor diğer gün 3-4 saat uyuyor anlamadım
deletedmom4842 Hvvhzl Sabah 6 da kalkıyoruz gündüz güzel uyuyor ama akşam 7 de yatınca sabah 6 ya kadar 5 6 kez kalkıyor o yoruyor insanı
Ozteber Hvvhzl bizimde öyle bi düzenli gec3 uykumuz işte gündüz 20 ek uyuduğu da oluyo o zaman dans ediyorum konuşuyorum masaj yapiyoru m 😊