plajterligi Hamileliğimi öğreneli 4-5 gün oldu henüz doktorun verdiği testleri de yaptırmadım kalp atışını duyduk ve folik asit başladı yani sadece öğrendiğim gün doktora gittim sonra bir daha kontrole gitmedim zaten araya hafta sonu girdi
plajterligi Yaa kendi kendime konuştuğum bir post oldu yine 🤦🏻♀️ ben bu forumda niye genelde cevapsız kalıyorum anlamış değilim 😂
incir-receli plajterligi kardeşim mercanda doğum yaptı 2 ay önce o kadar berbat ki çocuk aç dedim gittim hemşirelere söyledim doyuyo dediler bezinde pembelik var dedik doktor normal dedi hastaneden eve geldiler çocuk açlıktan şeker komasına girdi 3 gün yoğun bakımda kaldı annem ve kardeşim şuan dava açmayı düşünüyorlar sağlık bakanlığıyla irtibattalar aman diyim nolur bulaşmayın ben pendik medipolde canan acar demirde yaptım çok memnun kaldım
plajterligi incir-receli Pendik medipolu çok gördüm burda yazılanları sanırım oraya gidicem mercan hastanesi yakın ama randevu sistemi yok o da beni biraz düşündürdü
susunbebekuyuyo plajterligi ilk doğumumu okan üni hastanesinde tapmıştım ama doktorum dış doktordu okan üniversite hastanesi mükemmeldi personeli ameliyat kat hemşireleri odaları tertemiz pandemiden dolayı 2. Doğumumu orada yapamadığıma çok üzgündüm açıkçası orada bir doktor araştırabilirsiniz
plajterligi susunbebekuyuyo ben oranın çocuk aciline gittim inanılmaz kötüydü personellerinden doktoruna kadar rezaletti tavırlar özellikle rahatsız edici geldi, çocuğun 39 derece ateşi var bekletip duruyorlardı
Balcicekk plajterligi Okan hastanesi Gökçenur hocayı tavsiye ederim harika bir doktor telefon ile iletişim kurabiliyorsunuz ilgili bir doktor 4 ay önce kendisinde doğum yaptım hamilelik sürecimi birlikte yürüttük çok memnunum🌸🌸
sb- plajterligi medical park pendiğe gidiyordum ordan memnun kalmadım hep inanılmaz kalabalıktı randevu vs bile zor bulunuyor Okan hastanesine geçtim 15 haftalık falanken orda doğum yaptım çok da memnun kaldım
plajterligi burce3 muayene ücreti ne kadar olmuş ferda hanımın ? Annemin doktoruydu kendisi ordan tanıyorum gisbir hastanesinden oraya geçiş yaptıktan sonraki ücretlerini bilmiyorum
susunbebekuyuyo plajterligi yaa bilemiyorum ben 2019 yılında doğum yaptığımda inanılmaz memnun kaldım her personelinden
plajterligi susunbebekuyuyo sırf ferda Hanım için aradım orayı ama çoğu yerde doğum paketini kaldırmışlar sadece doğum üzerine ücret alıyorlar hamilelik boyu muayeneler vs geçerli değil. Daha 9 ay önce doğum yaptım bir sürü yerde paket vardı Ankara’da
susunbebekuyuyo plajterligi doğrudur ablam medipol çamlıcada yaptı geçen sene doğuma ve tüp bağlatmaya 12 bin verdik birde muayeneleri tahlilleri için paket almıştık 8bindi sanırım bi medipole sorun isterseniz paketleri varmı medical parkında vardı zamanında
plajterligi susunbebekuyuyo sordum maalesef yok sadece doğum ücretlerini söylüyorlar yani hamilelik boyu muayeneler testler vs hariç fiyat veriyorlar ben geçen sene 14 bin liraya bütün her şey dahil paket almıştım içinde diyetisyen görüşmesi dahi vardı. Sistem çok değişmiş bir sene de bile 🫠
1tostos22 plajterligi mercan pek kaliteli bir hastane degil ben olsam doğum için oraya güvenmem pendik böyle hastanesini tavsiye eder yakin olsun derseniz okan hastaneside iyidir.
plajterligi 1tostos22 evet butik bir hastane zaten yorumlardan sonra insan iyice vazgeçiyor. Anadolu sağlığı aradım orası uçuk fiyatlar verdi yani normal doğum 50 bin ve muayene ücretleri 3-5 bin arası değişiyor dediler 🥲 Okan da annemin eski doktoru var orayı aradım geri dönüş yapacaklarını söylediler bakalım hangisi iyi fiyat verirse artık oraya gidicez