Anneyim-a aynen kuzu dediğin dogru ama söyle düşün kimi cocuk dönmez ama erkenden oturur emeklemez direk yurur.av agı der ama konusmaz. Bazı egzersizler konuşma aktiviteleri kartları cene altında tutarak vurguı yaparak söylemak mesela hem görsel hem dudak hareketlarini tskip edrr bebekler sesin çıkısını agız hareketini ezberler . Ben dokuz aylık konusmusum yurumusum bebgüm de öyle olucak diye bişey yok. Dedigim gibi kan degelrri vs normalse bagırsakta parazit alerjik bişey yoksa kiloyu zaten alırda döner dururda. Ben egitimci oldugum icin gekişimin olması ve olmaması gereken durumlarını göz önnde bulundursrak diyorum ki demkki zamnı var dogal sürecte ilerleyip görucez destek olıcam diyorum kendimi öyle rahatlatıyorum. O yuzden sıkma kendini el agzı torba degil işte konusur dururlar. Benşm kız simdi deli gibi bagırıyor yanımda hatta beni tekmeliyor 😂😂 gecen bıraktım oturruken arkaya dusmus kendi basına dönmüş sok oldum temmebel teneke tıngırdamayı biliyor yiyip içip yan gelip yatmayı biliyor 😂😂