Anneyim-a canım hiç üzülme bak benim kızım üç hafta erken dogdu ve tüp bebekle oldu. Tek yumurta tek transfer. Ne zorluklarla geldi dunyaya. Dogdugunda 2585 ti. Hastane cıkarken 2300 lere dustu. Emmedi üç bucuk ay sagarak verdim. Hep mama ile beslendi. Dorduncu ayın sonunda ben ek gıdaya basladım. Tadım yaptırdım. Sanki dogustan cigneyerek yemek ister gibi 😂 bi görsen teyzesi simdi altıyı doldurduk. 7+13 üz. Baya beslenmede ilerledik. Kilomuzda 6250 falandı. Ve doktorumuz saglıklı oldugunu söyledi. Bu yürğrse yandık dedi doktorumuz.En basımdan beri ben sana kilo yapan mama vermek istemiyorum. Bizim kilodan cok mutlu saglıklı bir gelişime ihtiyacımız var derdi.Bebegin degerleri.herseyi.normal. ben minyon bir anneyim kızımda aynı benim gibi. Minnoş bişey.fıldır fıldır.🥰 Dönmüyor yerinden öyle cok karın üstünde yatmak asla istemez tembel ama hiç durmuyor kollar bacaklar cenesi de masallah 😂. Derken bi anda oturmaya basladı. Yani diyecegim o ki her halinden mutlu olmaya bak baska bebeklerle kıyaslama. Bebekler bimanda buyur ve bi anda ögrenir herseyi.Her anı özel ve unutulmazdır. Saglıklıysa zaten ek gıdaya gecince her sey yoluna giriyor sadece sabır ekmgıda zamanında korkma denemekten.doktorlar dile getirirler herşeyi meslek icabı. Ama senin bebegin mutlu mu önemli olan odur. Ve inan zaten o kilolu bebekler harekete gecince eriyip bitiyor. Bak allah bi yerden dengeliyor. Benim badem sekeri dis kasımtısından surekli herseyi cignemek istiyor. Bu bahaneylede herseyi yiyor. Asla zorlamıyorum. Ben direk pütürtülü verdim ek gıdayı. Bazı seylerde korkuyor insan ama analık cesaret gerektirir ben simdi herseyi veriyorum kontrollü. O yuzden allaha emanet yavrularımızın beslenmeleri gülmeleri herseyi. Olur olur gider. Her cocuk özeldir. İnana baska bi saglık problemi yoksa asla kafana takma kiloyu falan.🥰