Minimix Uraz_12 yok hemen karışımla başlama tabiki önce patates dene 3 gün ,sonra havuç dene baktın ikisine de bir alerji vs durumu yok ondan sonra karistirabilirsin direk karıştırarak verme
Uraz_12 Vermicem o zamn zaten icime sinmedi burda hem doktor hemde ebesi verebilirsin dedi ben yurtdisinda yasiyorum tereddut ettim benimde bilgim 6. Aya kadar anne sutu yada mama vburda durumlar karisik galiba kafama yatmadi 😊
tczehra [bilinmeyen] 6 aydan sonra başladım ben ek gıdaya ilk 3 gün kuralı uyguladım sonra 9 ay dolana kadar 2 çay bardağı kadar verdim.
Guldas 6 aydan sonra 3 gün kuaralı ile başladım. Öncesinde olmaz dedi bizim doktorumuz kabızlık veya alerji yapıyormuş erken verince.
kamer12 azar azar başlaman lazım madem doktorun önerdi ise meyve ile başladığında sonra sebzeyi almaz onun içinde doktorum bana aptamil kaşık maması ile başlattı sana da tavsiye ederim
Yazilimcianne Biraz sanki erken gibi doktorumuz 6.ayı beklemekten yanaydı ama hevesli diye 5 buçukta başlatabilirsiniz demişti. 3 gün kuralıyla ilk gün 1/2 mama kaşığı 2.gün 3/4 mama kaşığı 3.gün 4/6 mama kaşığı şeklinde demişti doktorumuz.
Uraz_12 nimetgungor bende anlamadim niye oyle dedi vermekten vazgectim bende daha kucuk sindiremez ki