Huma_kus34 Anneler evi hergün süpürürmüsünüz cok toz oluyo ben hergun süpürmek zorunda kalıyorum akşama kadar yine aynı oluyo nekdar nankör bu ev işleri bu toz nerde gelıyo bılmıyorum yıldım 😓😏
Anr5155 Huma_kus34 salon, mutfak ve antreyi neredeyse her gün süpürüyorum çünkü camlar kapı pencere açık parkelerin üzeri hemen toz oluyor kızımda emekleme döneminde yerlerin temiz olması gerekiyor.
durukusunannesi_ Huma_kus34 genelde 2 güne bir süpürüyorum hergün olduğu da oluyor bebeğim sürünüyor mecbur temiz tutmaya çalışıyorum
Ess92 Huma_kus34 masanın altı kırıntı olduğu için günde 1 kere açıyorum bazen açmasam da altını siliyorum en azından. Eşya çoksa çok toz oluyor dolap içi olsa bile bu yüzden çok eşya attım
Dilruba_1 Süpürmem her gün neden süpürülür nerden toz geliyor bilmiyorum açıkçası ama öyle her yeri açan tozlu yaşayan biri de değilim Her gün süpürmek eklem ağrısı bile yapabilir canımıza yazık İnan robot var onu bile açmaya tenezzül etmiyorum bazen Ama gelen giden misafir fazlaysa ya da çocuklarınız fazlaysa süpürme rutini değişebilir tabi
Huma_kus34 Dilruba_1 robot var ama şöyle parkelere bakıyorum acık renk adeta tozlar ben burdayım dıyo camlarıda cok acmıyorum aslında
Tatlican Dilruba_1 Gelen misafir kalabalk olarak 15 kisi fialn geliyor sonra bir muddet kimse gelmiyor ama ben zaten kimse icin degil kendim temiz ve huzurlu oturmak istiyorm oyuzden 3kisilik aile olsakta hergun supuruyorum bazen el supurgesiyle bazen robotla dip temizlik icinde buyuk makineyle tozda aliyorum.
azraklkn Mira__ günde 3 4 fazla degil mi ya hani gunduz bi defa süpürürsün misafir gelir gider sonra bi defa daha süpürürsün yeterli ama 3 4 fazla bide misafir gelince daha cok süpürüyorum demissiniz gercekten canınıza yazık
Huma_kus34 Anr5155 ben evi toptan süpürüyorum robot yetişmiyor saçlarımda dökülüyor çocuk var evde sonucta ama artık kollarım ağarıyor
Mira__ Huma_kus34 robot olduğu için aslında daha pratik oluyor. Çünkü bebek çocuk derken kırıntılar çok fazla tozda fazla bizim yaşadığımız yerde günde 1 kere toz alsam 2 3 saatte aynı yer toz tutuyor.
2ogullu1anne Salon, mutfak ,antre toz alıp, günlük süpürüyorum.Tuvaletleri de günlük yıkıyorum. Haftada 2 defa da dip köşe temizlik yapıyorum.
Ruummmi 2ogullu1anne helal olsun valla ben çalışıyorum çok hafta da bi kere ayrıntılı temizlik günlük sadece tuvslet yıkama ve robot çalıştırıyorum
Mira__ azraklkn robot süpürüyor 😂 canıma hiç yazık olmuyor bebeğim küçük halım çok açık renk sürekli kırıntı olunca robot hallediyor misafir gelince de yemektir çerezdir çörektir derken çocuklu olunca süpürmek zorunda kalıyorum ayağımızın altına mı yapışsın. Çocuklar sofra bezi haricinde heryerde yedikleri için.
Baybars02 Huma_kus34 günlük süpürme olmazsa olmaz 18 aylık bebeyle neyseki supurmeyi seviyorum rahatlatiyo beni 😅
2ogullu1anne Ruummmi tesekkurler çalışmıyorum ama 2 tane çocuğum var.Kahvaltısı,meyvesi bitmediği için mecburen