Merveio14 niHanzade ah sorma geçende oldu delirdim, bebek arabasına eğilip şap diye öpmesi saniyelik Yani engel olamadım o an 🥹 ama şimdi bende kucağımda tutuyorum hatta bu sabah bi abla öperdi normalde, öpülmekten hoşlanmıyor ağlarsa karışmam dedim bi durdu öptürmedim
niHanzade Merveio14 valla insanlar da bi değişik anlamıyorum ne münasebet kimsenin çocuğunu öptüğümü bilmem yani
Minikbebekuraz Atlas-12 beni niyeyse uyku çok zorladı ilk olarak ikincisi istediğim gibi keyifli uzun duşlar alamamak üçüncü olarakta temiz derli toplu olmayı çok severdim artık biraz dagınıgım 😊
Kumsalbebek1 Uykusuzluk 1.5 yaşındaki bebeğim yüzünden sanki 7 yaşındaki kızıma yetememek ve bunun bana verdiği rahatsızlık ve kafa yorgunluğu Son olarakta çoğu zaman yemekleri yetiştiremiyorum çocukları neden bu saate kadar aç bıraktım diye kendimi ve anneliğimi çoğu gün suçlamak 😔🤦
Ahsen2323 Atlas-12 gezmeye dışarı çıkıp nefes almaya hasret kalmak 🥲 bebeyle çıksam huzursuz oluyor onu birine burakıp çıksam aklım onda kalıyor, yaz sezonu geçip gidecek böyle üzgünüm… birde bebeğimin gaz sancısı 3. Ayımızdayız hala krizler devam
Lenali Ahsen2323 Biz çok çektik 3 ay .. 4. ay ortalarında rahatlamıştık sabredin insan hiç bitmez zannediyor . Dışarı bile çıkamıyorduk biz .
Merveio14 niHanzade bende öyle deliriyorum. Sırf bu yüzden insanlardan uzak bir yerde yaşamak istiyoruz eşimle hiç tanımadığımız bir yerde Binadakilerle bile doğru dürüst samimi değilim farkettim ki ben artık böyle vik vik insan sevmiyorum soğudum hele doğum yaptıktan sonra
Nursenaglbtn Atlas-12 1-Herkesin bir laf söylemesi-sorması-eleştirmesi 2-yemek yedirmek (iştahsız bebek anneleri anladı🥲) 3-biryerlere gitmek misafirlik vb. (Uyku düzeni bozuluyor)
MelisasMom Atlas-12 1-) insanların boş boş her şeye karışmaları(lohusa depresyonuna bile bu yüzden girdim) 2-) bebeğime yetememe hissi 3-) emzirmek (gerçekten aşırı zor bir şey meme reddi, doydu mu doymadı mı bilmecesi ne kadar içtiğini göremediğim için huzursuz olsa huzursuzluğu açlığa bağlamak
Zeynepp054 Atlas-12 En çok zorlayan uykusuzluk kesinlikle. Sürekli yorum yapan çevre Ve çocukla birlikte ev işlerine yetişemem en çok zorlandıklarım 🤦♀️