Deletedmom_73 Atlas-12 Uykusuzluk ve emmemesi evet emse dert emmese bir dert resmen emsin diye ağlıyordum sabah erkenden kalkıyor bir de ondan zorlanıyorum 🤭
Sincap10 Atlas-12 KOCAM yapma etme öyle tutma bebeğe zarar vereceksin, bağırma sağır edeceksin. Lap lup çocuk seviyor hiç özenli değil ya da uyutmaya çalışıyor tepemizde dikiliyor çocuğun uykusunu kaçırıyor.
Nafe Ozlem2904 mesajınızı gecenin 1 inde kızım beni emip ıkınarak gaz çıkamaya çalişırken okudum allahım 2 Ay 17 günlük 3 buçuk ay olunca kendisi gececek inşallah diye bir umut ışığı geldi forumda takılmazsam acayip uykum geliyor 🥲😂inşallah benim kızım gaz sorunu da bitecek ben akıl sağlığımı korurken
Ozlem2904 Nafe sevgili anne 2.ayda peak yapuyo gaz yani şuan en şiddetli donemindesiniz muhtemelen 3.aya doğru baya azalıyor yani b 2 haftaya inşallah baya fark eder :)
Busr91 daglidbur benimde ikizlerim var ben de tek başıma bakıyorum ve ikiz bebeği olanları bi tek ikiz bebek sahipleri anlar sürekli akıl veren insanlara sinir oluyorum
Adenmoms68 Atlas-12 uykusuzluk gazlı dönemler bebek en ufak öksürünce hemen panikleyep herseye korkarak tepki vermek bişey olur korkusu hiç gitmiyor sürekli beynin dolu sorumluluk içindesin özgürlüğün bitişini kabul edememek dısarı cıkarken 1726363 saat hazırlanmak ama yinede bişeyler unutmak bir koca çanta ile çıkmak asla sikayet değil ama zorlukları vardır her güzel şeyin buda bana göre zorlukları
Betulsark Kesinlikle GAZ ama 1,5 aylıkken alman bir ord. Dr tanıdığımız sayesinde bununda yöntemini bularak bir zorluğumuz kalmadı 🙏🏼 tabi annemi dinleseydim hiç sıkıntım kalmazdı doktorun verdiği tavsiyeyi kendiside bize uygulamış ve uygulamamı söylemişti😂
Elisahafsa Merveio14 yanlız deilim bende ilk doğduğunda 3 ay kimseye sevmek için bile vermedim ailemden kimseyw öptürmedi. Şuan 14 aylık daha yeni atıyorum bu olayı üzerimden yapışıp kaldı yani bana kalsa pamuklara sarıcam cocukların bile dokunmasını istemiyorum dokunulmaz die uyarıyorum büyüklere yüzüne tutmayın diyorum biri eline tutsa siliyorum hemen o dereceyim hastalık oldu bu bende birisi alsa yanımdan gitse hemen peşine gidiyorum😀 eşinle bu yüzden hep kavga ediyorum ama hassasiyetimi anlamıyorlar napim😀
Elisahafsa Merveio14 hahaahh şuan kendimi okudum banada tersini söylüyorlar cok zayıfladın diyorlar aslında doğum öncesi klomdayım ama millet kafayı yemiş herkesin evladı kendine kıymetli ama kimse anlamıyor sinir krizi geciriyorum bağrıyorum bazen öpmeyin die ama işte bende kimsenin bebeğine tutmam yapmam ama insanlar cok cahil cok
merve171214 Atlas-12 1- En zorlandığım azı dişlerin çıkması 🤦♀️ 2- Azarlasan bile susmak bilmeyen çevre 3- Sürekli işime karışmaya çalışan insanlar
Bebismny Atlas-12 Sıcakta emzirmek Iığğ ığğ diye mızmızlanma sesii Her dk oyalayacak bir şey bulmak🤦🏻♀️sanırım bu en zoru 5 dakikada bir sıkılıyo hiçbir şekilde tatmin olmuyo, 3 ay 11 günlük belki ilerde düzelir daha fazla odaklanabilie bi şeylere Bir de salya silmekten salyadan dolayı üst değiştirmekten iflahım kurudu😂😂
kadriyesuslu Atlas-12 cok ama cok sabırlı bir insanım ancak 8 aylık olmamıza rağmen hala tam tamına 2 yada 2.5 saat boyunca ayakta sallayıp her gece 10 da yemek yiyebilmekten fenalık geçiricem. sinir krizleri yasıyorum artık
Blge1 Atlas-12 -uykusuzluk -Emzirmek (ilk zamanlar çok zorlandım memeyi tutamadı) -şuandada yemek yedirmek (iştahsız)