YldzEfsun gamzekcbs silikon başlık denediniz mi ? Daha rahat emzirirsiniz. Bir de gümüş kapak öneriyorlar göğüs yaraları için. Ben almıştım çok şükür kullanmadım ihtiyacım olmadı. Denemediğim için bilemiyorum ama bi deneyebilirsiniz
Abc-happy_mom edafmo beni anlatmışsınız teşekkürler🌸 uyku bi noktaya kadar ama sabır ve sinir beni benden alıyor🤦🏻♀️
Akilah gamzekcbs ilk ay yara olması normal göğüs ucu kremi var surebilirs8n hepimiz kullandık ama 1 aydan fazla yara oluyorsa yanlış emme pozisyonundan memenin ucunu alıyor demektir ve sizi çok yıpratır çok acıyor olmalı üzüldüm
gamzekcbs Akilah 17 günlüğüz henüz göğüs kremi lansinoh kullandım faydası olmadı su an garmastan pomad ile birlikte kantaron yağı kullanıyorum o biraz hafifletti ama sağ göğsümdeki acı hala devam ediyor. Sağ göğsümü almakta zorlanıyor zaten ve emmeyi tam kavrayamıyor bence bu yüzden iyileşmede güçlük çekiyor göğsüm
Gampelat1422 Atlas-12 Yemek Ev işi Koca En çokta kaynanamın oğlu beni yoruyor. ağzına soktuğun diş fırçasını kaldır be adam Bu evde hangi sıfattayım bilmiyorum. Kanayan yaramdan post açmışsın bacımsu 😵💫😵💫😵💫
Sumblogg Atlas-12 -kaynanamın boş bilmişliği -İnsanların ilk çocuğumuz diye bize cahilce bakmaları -İnsanlar 🤣
Juniorozturk Atlas-12 sabır ve uykusuzluk gerçekten sabretmek çok zorr benim için kendime kızıyorum sinirlenince 😓
dikkatbebekvar Atlas-12 uyku vs hepsi hafif kalıyo bende. Vicdani yükü daha agır bende. Sürekli ya bana bişey olursa o nolur bensiz. Ona bişey olursa ben naparım. Mesela dünden beri hastayım gece hastaneydim o evdeydi sadece onu düşündüm serum alırken onun videolarını izledim agladım. Ben mi fazla duygusalım bilmiyorum. Normalde değilimdir. Ama bana en agır gelen manevi seyleri oldu
Merveio14 niHanzade bende öyle deliriyorum. Sırf bu yüzden insanlardan uzak bir yerde yaşamak istiyoruz eşimle hiç tanımadığımız bir yerde Binadakilerle bile doğru dürüst samimi değilim farkettim ki ben artık böyle vik vik insan sevmiyorum soğudum hele doğum yaptıktan sonra
Merveio14 Lenali insanlar wala kafayı yedirtir bazen kendi ablama söz geçiremiyorum Ya, 50 kere hırpalayarak sevme kusuyor ağlıyor desemde yok dinlemez çünkü o öyle sevmeyi seviyor bencil herkes insanları sevmiyorum artık yine geldi nefretim 🤮
Bebegimveben_ Atlas-12 sürekli mızmızlanması hiç bir şeyden memnun olmaması bana yapışık yaşaması tuvalete bile tek başıma gidemiyorummm😂
GuyMontagatRoma Atlas-12 Emzirme, uyku, emzirme. Emmeyen bebek zor insanı vicdanen rahatsız ediyor. Sanki yetemiyormuş hissi.