Tombikdonerartikcokpahali Linahilal Philips avent çok iyi tavsiye ederim. İlk kızım da ondan kullanmıştım. Gaz fazla yapmıyor. Anne meme ucu gibi aynı 🥰
Beste56 Linahilal biberon pek kullanmadım pek fikrim yok ancak mamayı çalkalıyormusunuz yoksa dairesel hareketlemi karıştırıyorsunuz çalkalayınca üstteki hava kabarcıklarınıda yutuyor onlar gaz yapıyor diye Biliyorum
Noble21 Linahilal Philips avent , biz 1 yaşına kadar kullandık hiç gaz sorunu yaşamadık , mama yapıyor olabilir onuda gözlemleyin
Mommyy7 Aventin yavaş akışlı biberonunu kullanıyorum memnunum, bebeğim gazlı bir bebekti faydası olduğunu düşünüyorum
Ahhannelik Linahilal wee baby yavaş akış kullanıyorum kızım 5 ay 11 günlük gaz sorunu yaşamadık hiç 2 buçuk aylıktı mamaya başladık mamadan kaynaklı olabilir veya biberonu yukarı aşağı calkaliyorsaniz ondan olabilir benim kızım aventi bile kabul etmedi emziktede biberonda da sadece wee baby aldı 😊
Linahilal Ahhannelik bir çok farklı biberon aldım biberon reddi yaşamadım hangisi olursa içiyor farketmiyor ama bana gaz yapmayan yapıyorsa da bir nebze azaltan lazım kolikliğine koliklik katıyorum 😏😏
Aden2205_ Benim bebeğim de bir hafta sonra 3 aylık olcak doğduğundan beri meme mama devam ediyoruz gazlı bir bebek bide mamajoo nun biberonunu kullanıyorum gaz yapmayan gayet iyi birde gaz damlalarını bıraktık artık daha iyi şimdi
Ahhannelik Linahilal antikolik biberonlar var kullanmadım ama genel olarak kolik bebislerde işe yaradığını söylüyorlar denediniz mi
Opecert Linahilal tommee tippee antikolik biberon kesinlikle tavsiye ederim özellikle kolik bebekler icin tasarlanmış ben cok memnunum e bebekte indirimli onlibe özel bakın derim