Sarahh dmllg bakımlılığı çoğu kişi makyajlı ipek kirpikli protez tırnaklısını sanıyor ama bence dişlerini düzenli fırçalayan kıllarını alan temiz kokanıdır
Deletedmom_116 Sudesudee içinden tek bir şeyi seçip şimdi bakımsız mi oldum diye niye sitem ediyorsun? Kıllı kıllı keyfiye gezenlerden bahsediyorum ben, senin en azından kıllar bitsin diye lazere gitmek gibi bir çaban var.
sezer2022 dmllg eşim beni hiç kıllı görmemiştir en büyük takıntım o 🙈 onun dışında evde pejmürde olsakta dışarda koku makyaj bakarım kendime
Halimea dmllg kişisel bakımını yapaban bir kadın bakımlıdır zaten . Ekstradan kendisi ekleyebilir bunlara.
Betelgeuse_ dmllg bence puf noktasi yapili sac ve devamli taktiginiz aksesuarlar. Hijyen de tabiki cok onemli. Ama mesela her dustan sonra saciniza basit bir sekil verseniz( mesela tarakla kurutma, kopukle sekillendirme) ve surekli gece bile cikarmayacaginiz kupeler bileklikler takarsaniz kurtarici oluyorlar
294129 sadekahve_bitter Aynen öyle bende katılıyorum 🤍 Yüzüne kırk tane serum ve krem sürmek değil bakım bence 👍
Bir-prens-annesiii Adaaa_ evde olduğu zaman yardım eder ama ağladığında eli ayağına dolaşır hemen bana verir ne çok yaramaz ne çok uslu bir ağlamaya başladığında sanki saatlerce ağlıyormuş gibi ağlıyor eğer huysuz değilse ana kucağında makyaj yaparken yanımda tutuyorum eğer ağlıyorsa yastık alıp ayağıma alıyorum bir şekilde makyajımı yapıyorum üstümü giyiyorum başımı kapatıyorum daha 4 gün olmuştu doğum yapalı oğlumun hastane kontrolü vardı doğumhanedeki hemşire gördü beni hemen toparlamışsın kız dedi tabi o sıra da ben dikişlerden yürümekte zorlanıyordum normal doğum yapmıştım ama alttan yine de dikişlerim vardı bende epilasyona gitmek istiyorum ama oğlumun önce büyümesi lazım 2 yaşına gelince bende giderim inşallah 😊