Deletedmom507 cnm seni okdr iyi anliyorum ki bende 3 yasinda oglumda benzer bir problem yasadim dunyam basima yikilmisti cok sukur ki herseyi temiz cikti gayette saglikli bende ayni bebeklik doneminde tepki vermiyo diye surekli goturmustum dktra bisey cikmamisti icimden bi his bisey yok diyor bebeginizde ne bilim siz anlatinca hissetm yani o karnina elini cekmeyi fln benim kizimda yapiyo suanda 3 aylik ama oyle dalma fln hic farketmedim epilepsi bide oyle belirsiz bi rahatsizlik degildir ciddi belirtiler verir icinizi rahat tutun bisey cikmiycaktir bence bir gozlerini gosterir isterseniz belki gozuyle ilgili bir rahatsziligi vardir ne bilim kuruluk isik hassasiyeti vs. Gibi ondan yapiyor olabilir benim oglymda suanda 5 yasinda konusurken gzolerini dönduruyo bende gosterdim goz dktruna fln hicbiseyi yok babasida ayni konusurken gzolerini dönduruyo genetik yani 😊 3 yasinda beni perisan ettikleri emarda da hicbisey cikmadi genetik babasi gibi parmak uclarinda yurudugu icin bi dunya zahmet cektik🙄