ruken2425 Deletedmom507 benim bebeğimde 10 günlük iken epilepsi yüzünden hastanelerde süründük suan ilaça devam ediyoruz bizimde doktorlar hep uyuşmazlık yaşadı en son Serap uysal hocam saolsun yardımcı oldu
mikelenjelo35 Deletedmom507 bayiliyormu tam okuyamadım.benim yigenimde vardı .havale geçiriyordu yıllarca bi surup kullandı .belli aylarda kontrolü vardı o şurubun dozuna karar vermek için.bide hangi ildesin .
Deletedmom507 mikelenjelo35 bayılma yok çok şükür sadece donuyor o da bugün ilk defa dondu daha önce o hareketi yapınca bilinci yerindeydi hep
Deletedmom507 ilknurcelik başka ne olabilir ki aklım almıyor artık gaz mı dedik kabızlık mı dedik b12 den mi dedik kalsiyumdan mı dedik herşeyi araştırdık
Deletedmom507 [silindi] eeg nin %80 doğruluk payı varmış canım eeg temiz olduğu epilpesi olamadığı anlamına gelmeyebilirmis herşey araştırıldı en son acaba bağırsaklarda mı sıkıntı var dedik onun için ultrason a girdik o da temiz yarın yine eeg çekilecek bakalım sonuç ne çıkacak. 2 gündür daha sık yapmaya başladı ve daha önce göz kırma hareketini yapmıyordu 2 gündür onu yapıyor belki varsa da ilk başlarda olduğundan ilaçla çabuk atlatır ne bileyim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
[silindi] Deletedmom507 Yanılma payları tabiki vardır ama siz kendiniz strese sokmayın ki evladınıza verimli bi şekilde faydalı olabilin. Göz kırpması bu karnında yaptığı hareketle eş zamanlımı. Hızlı bir şekilde kırpıştırıyor mu nasıl. Kaç saniye sürüyor ve seslenmeye sese vs tepkisi nasıl o anda
Tly16_ Deletedmom507 baya nöbet geçirdiğini tarif ediyorsunuz, epileptik olduğunu düşünüyorum, başka doktorlarafa götürün, önerim üniversitesi hastaneleri olur, allah şifa versin
Hatce2525 Deletedmom507 selamlar naaıl oldu bebegınız yıyenımde epilepsi ye benzer bısey oldu acaba bır cozum buldunuz mu
mikelenjelo35 Deletedmom507 çok geçmiş olsun.goruntude varsa başka doktorlarada muayene ettir illaki bı teşhis /tedavi çıkar.
Deletedmom507 mikelenjelo35 evet görüntüler var elimde aynı doktoruna gideceğiz yine sonuç alamazsak Burak tatlı ya gitmeyi düşünüyoruz
Deletedmom507 [silindi] normal de o hareketi yapınca gülse devam ediyordu iki gündür gözünü açıp kapatıyor öyle sık sık değil o hareketi yaptıktan sonra yapıyor
hulyaakin Deletedmom507 maalesefki her epilepsi turu eeg de cikamayabiliyor imkaniniz varsa genetik tarama yaptirmanizi oneririm Oglumun norologu eegler temiz ciksa da epilepsi var dedi turunu bulabilmek icin de genetik tarama yaptirdim o sekilde net sonuca ulasabildik Video var demissiniz o goruntuleri muhakkak gosterin Bir de hangi sehirdesiniz eger egitim arastirma hastaneleri varsa oraya goturmeyi deneyebilirsiniz... Gecmis olsun
Deletedmom507 hulyaakin istanbul da marmara üniversitesi araştırma hastanesine gittik onlarda birşey demedi maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittik yarın tekrar gideceğiz
sahikakocarslanli Deletedmom507 canım.gecmis olsun tam aynısı değil.ama bizde benzer şeyler . 4. Ay asilarindan sonra yaşadık eeg temiz çıktı şükür sayfamda aşağılarda var bakabilirsin cok can skci zor ve uzucu bi surec içini ferah tut inşallah herşey güzel çıkacak
hulyaakin Deletedmom507 bizim doktorumuz da acıbadem altunizade hastanesinde 3 doktor değiştirdim valla bende. evimiz beylikdüzünde mesafe baya var ama olsun doktor önemli memnunum doktorumuzdan
Tugbabu59 Deletedmom507 cok iyi bir hastaneye gidiyorsun içini ferah tut birde bebeğin o hareketleri yaparken ona seslendiği de tepki veriyor mu yoksa hemen normale mi dönüyor? Bizimde 31 aralıkta eegmiz war