Aynur0707 Kızlar bebeyim 1 haftalık, malesef sütüm yok,Hipp mama ile besliyorum. Daha iyi mama öneriyormusunuz? Birde 2 gündür sadece 1 kere kaka yaptı. Kabız olmasın diye lavman yapmam lazımmı? Tecrubeli anneler yardım edermisiniz lütfen
Ballicorekannesi Aynur0707 hipp mama en iyi mamadır. Doktorların da önerdiği mamadır ayrıca. 2 gunde bir kaka yapıyorsa çok iyi. Düzene girer zamanla acele etme. Benimki 5 gunde bir yapıyodu. 1 haftadır yeni yeni düzeldi. Ben sarılık için mama kullandım sonra da bıraktım Şimdi sadece anne sütü alıyor. Emzirmekten vazgeçme gerekirse süt sağ. Ne kadar sağıp aynı zamanda bebekte çekerse o kadar sütün fazlalaşır. Bide bestlak süt arttırıcı kullan çok faydasını görürsün. 🥰
Htlpyrk Aynur0707 hipp mamayi bende kullaniyorum. Kabiz olursa doktoruna danisarak mamasinin icine bi cay kasigi saf zeytinyagi koyarak icir. Ben oyle yapiyorum. Inan fitil kullanmak bebegin poposuna daha cok zarar veriyomus (tabi gerektiginde kullanmak lazim ama) bence zeytinyagiyla cozebilirsin kabiz olursa hemen.
Deletedmom0102 Aynur0707 hipp mama çok güzel ve iyi bir mama . Bebeğiniz sevdiyse bununla devam edin derim . Ben kızımı hipp organikle büyüttüm . Kilo alımı vs. Çok iyiydi ve anne sütüne çok yakın . Tadı çok tatlı değil diğer mamalar gibi. Şeker yok içinde diye biliyorum . Sağlıkla büyütün 💐
sevmeh Aynur0707 hipp kullandım memnundum en başta zamanla kakasını yaparken kıvranmaya başladı zor geçiyordu kaka süreçlerimiz bir de erken acıkıyordu sanki, bebelac gold aldım kakasını kolayca yapmaya başladı kıvranmalar baya baya azaldı ve daha cıvık oldu, bu yüzden bebelac ile devam ediyoruz bıraktık hipi
Ballicorekannesi cocomelon valla bende cok işe yarıyor. Gunde 3 kez kullanıyorsunuz zaten. Yarım saate taş gibi oluyor göğüsler. Akıyor bile bazen. Bide sağıyorum ben ordan anlıyorum ne kadar çıktığını.
Aynur0707 Deletedmom0102 çok teşekkür ederim :))) evet sevdi bebeğim hipp mamayı, siz de sağlıkla büyütün bebeğinizi
Peony Kızlar alakasız ama hipp mamayı kutusunda saklamak doğru mu? Üzerinde 3 haftada tüketilmesi gerekiyor diyor. Ben sürekli olarak vermiyorum mama. Günde bir kez filan destek için. Şimdi bu kutu ziyan mı olacak? 🤷♀️🤦♀️
burcusenova hipp benim kıza kabızlık yapmıştı, birde doyurmadı hiç, karnı gurul gurul. [bilinmeyen] şeker yok ama nişasta var canım içinde o da şeker.
burcusenova bebelac gold alın, sindirimi çok rahat bir mama, fermente kefir gibi sağlıklı, hipp dünyanın parası, ne gerek var