Winky balkaymak__ patatesli yumurta yaptım üzerine de biraz peynir yanına da kardut özü içecek 8 ay 21 günlük
Secil_Alp Bende genellikle muz bebe bisküvisi labne ve pekmezli bir mama hazırlayıp sonrasında kaşar peynir ve domates yediriyorum. 11 aylık oldu domatesi hafif eziyorum kaşar peyniri de. Yumurta alerjimiz var ama doktorumuz artık verebileceğimizi söyledi. Bu arada bazı besinler alerjik reaksiyona sebebiyet verebilir ama yedirdiğinizde bir problem olmuyorsa verebilirsiniz. Alerjik besin vermemek değilde alerji yapıyorsa vermemek lazım 😅
Bebegimveben_ EmrEren bebe bisküvisiyle az suyla ezerek muhallebi kıvamında deneyin. Bir de muhallebilerine ekleyin benim beneğim de tek başına yemiyor ağzıma ve boğazına yapıştığı için yutmak istemiyor tiksiniyor ama bu şekilde yediriyorum. Bir de tereyapında peynirli ya da labneli omlet deneyin öyle de sevebilir belki🌸
2prnses1prens balkaymak__ bi tüm yumurta haşlaması ,tahin pekmez ekmekli , labne peyniri ,3 4 zeytin, 2 tane sogan halkası , kaşar peyniri , salatalık ve biber 😅
NmalkoC balkaymak__ benımkide menemen kşar peyniri zeytin yedi bu sabah soğanlı menemen hemen hemen hersabah yapıyorum bayılıyor 🤣
EmrEren balkaymak__ karıştırsamda yemiyor zaten sarısını sadece başlamıştık ama istemiyor peynir zeytin ezmesi labne onları yiyor ama yumurtayı sevmedi
Fuuuuulya Bugün pankek günüydü 🥞 salatalık domates peynir zeytin pekmez tahin vee cevizli ve muzlu labne 11 aylık
Sonbahar01 Buglem-inAnnesi az yağ da minik minik domates doğruyorum yumuşayana kadar çeviriyorum. Suyunuu kaybetmesine dikkat ediyorum üzerine çırpılmış 1 yumurta onu da çok pişirmeden veriyorum yumuşak hali ile. Az bişey de tuz koyuyorum