Alikeremim Sevgimelegim Ben sıcak suyun için biberonunu koyup bi kaç dk bekletip ılıdıktan snra veriyorum.benmari usulü dediğiniz benim yaptığım gibi mi oluyor
Esracim Cqdm46 bir defa isittiktan sonra dokmelisin canım. Bakteri olayını geçtim içindeki vitaminde gidiyor
Cqdm46 Genel kanı dökülmesi sanırım, teşekkür ederim cevap veren herkese ☺️ peki sağdıgım sütün içine birkaç saat içinde yeni sağdığım sütü ekleyebilir miyim? Aynı sıcaklıkta olsalar dıyorum tabi biri dolap biri oda sıcaklığındayken değil
Mom9 Cqdm46 her sağdığınız sütü ayrı kaplarda koyun. Kızım küvözde yatarken 2saatte bir sağım yapıyodum. Doktor o şekilde doğru olduğunu söylemişti
Mom9 Cqdm46 et mantığıyla düşünün. Çözülen et yeniden dondurulmaz. Isı gördükçe bozulacak ve vitamini kalmayacak
Gastronomiss Sevgimelegim geçen gün 24 C' de 4 saat olduğunu okudum bir doktorun sayfasında hatta sıcaklık 24'ten azsa daha fazla kalabiliyormuş bende 3 saat diye biliyordum
Sevgimelegim Cqdm46 Gastronomiss Sut memeden cekildikten sonrami?, yoksa isitildiktan sonrami? Isitildiktan sonra ise yanlis dunya saglik orguti bunu onermiyor malesef
Mom9 Cqdm46 benim erken doğum riskim vardı. Gittiğim hastanemi araştırdım yenidoğan yoğun bakımını. Hep biberonla besliyolardı sonra başka hastane buldum. Bunlar anne-bebek dostu ünvanlı hastaneler oluyomuş. Emzirmeye çok önem veren. Son anda hastane değiştirdim ve kısmetime 34.haftada doğum yaptım 🙄
Mom9 Cqdm46 bence yinede şansınızı denemeye devam edin. Alternatif besleme yöntemleri ile YouTubeda videoları var. Hiç bir zaman emmesi için geç değil🙏
Gastronomiss Sevgimelegim ısıtılan şey tabi ki kullanılmaz bu çözdürülen gıdayı tekrar buzluğa atmak gibi bir şey olur
Anneumudu Cqdm46 bende dün aynı soruyu instagram üzerinden bir doktora sordum ısıtılıp bitirilemeyen süt oda sıcaklıgında durmalı ve 3 saat içinde tekrar verilebilir dedi
Cqdm46 Anneumudu işte o zamanda benim oğlumda gaz yapıyor ne yazıkki, yani ısıtmadan veremiyorum 2. Kez o da olmuyormuş